Играчи Звезде остали пола сата пред Сјевером

По правом пљуску у Београду

Фудбал 08.11.2023 | 00:26
Играчи Звезде остали пола сата пред Сјевером

Фудбалери Црвене звезде поражени су од РБ Лајпцига у утакмици 4. кола групне фазе Лиге шампиона, чиме су остали на само једном освојеном боду из меча са Јанг Бојсом из Београда - 1:2 (0:1).

Играчи по завршетку утакмице нису одмах отишли у свлачионице, него су остали више од пола сата по најјачем пљуску испод северне трибине стадиона.

Тамо су им навијачи Звезде редом певали навијачке песме, док су играчи мирно стајали по невероватној киши.

 

Ређала се песма једна за другом и тек негде око 23.20 часова, око пола сата по завршетку меча, све је завршено.

Певали су навијачи "Све што желим у овом тренутку играј Звездо играј и победи, за нама ће остати нереди, играј Звездо играј и победи… Весело ми с тобом некад беше, кад си Звездо била првак света, певала је тад цела планета да је наша Звезда првак света".

Погледајте део атмосфере и шта су то навијачи певали играчима.

(<стронг>Телеграф.рс) Фото: Телеграф.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

1 Фирст

08.11.2023 00:51

Навијацка руља опет управља.Неки нови Веља Невоља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

08.11.2023 03:50

Некад било сад се спомињало! Све сама говеда у фудбалу. Доводе се гарогани из дивљине а ништа неприказују. Како мислите да неко ко неосјећа ништа осим жеље за новцем остави срце на терену!? Некада се играло срцем! Оваква Звезда није ни за републичке некадашње лиге! Можда међусеоска лига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

08.11.2023 06:02

И то вама нормално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако мора

08.11.2023 06:45

Кад играју пицке има да стоје сатима пред делијама.То је тако и знају они засто!! Нису то хулигани већ делије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса 54

08.11.2023 06:49

Јел био и Кокеза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерад је то

08.11.2023 06:57

Како се.може очекивати успјех када си у стању да доведеш трећелигашке странце, када неквалитетно радиш са младима и када си један од највећих просјака у Србији, јер постојање засниваш на милости политике која ти даје народне пареб из буџета. Како би функционисали клубови да им се не дају средства грађана који немају за хљеба, а ради се о бранши која је међу најплаћенијим пословима на свијету. Јасно је да јаки момци са сјевера управљају продајом сјеменки и кикирикија, који је на овим просторима одавно значајан извор прихода тзв елита. Могу се направити јаки, самостални клубови од домаће дјеце, који би самостално успјешно пословали, које би пратила публика заснована на породици, људи би ишли да гкедају утакмице ради врхунског ужитка.

ОДГОВОРИТЕ