Igrači Zvezde ostali pola sata pred Sjeverom

Po pravom pljusku u Beogradu

Fudbal 08.11.2023 | 00:26
Igrači Zvezde ostali pola sata pred Sjeverom

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od RB Lajpciga u utakmici 4. kola grupne faze Lige šampiona, čime su ostali na samo jednom osvojenom bodu iz meča sa Jang Bojsom iz Beograda - 1:2 (0:1).

Igrači po završetku utakmice nisu odmah otišli u svlačionice, nego su ostali više od pola sata po najjačem pljusku ispod severne tribine stadiona.

Tamo su im navijači Zvezde redom pevali navijačke pesme, dok su igrači mirno stajali po neverovatnoj kiši.

 

Ređala se pesma jedna za drugom i tek negde oko 23.20 časova, oko pola sata po završetku meča, sve je završeno.

Pevali su navijači "Sve što želim u ovom trenutku igraj Zvezdo igraj i pobedi, za nama će ostati neredi, igraj Zvezdo igraj i pobedi… Veselo mi s tobom nekad beše, kad si Zvezdo bila prvak sveta, pevala je tad cela planeta da je naša Zvezda prvak sveta".

Pogledajte deo atmosfere i šta su to navijači pevali igračima.

(Telegraf.rs) Foto: Telegraf.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

1 First

08.11.2023 00:51

Navijacka rulja opet upravlja.Neki novi Velja Nevolja.

ODGOVORITE
Name

Istina

08.11.2023 03:50

Nekad bilo sad se spominjalo! Sve sama goveda u fudbalu. Dovode se garogani iz divljine a ništa neprikazuju. Kako mislite da neko ko neosjeća ništa osim želje za novcem ostavi srce na terenu!? Nekada se igralo srcem! Ovakva Zvezda nije ni za republičke nekadašnje lige! Možda međuseoska liga.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

08.11.2023 06:02

I to vama normalno

ODGOVORITE
Name

Tako mora

08.11.2023 06:45

Kad igraju picke ima da stoje satima pred delijama.To je tako i znaju oni zasto!! Nisu to huligani već delije

ODGOVORITE
Name

Sasa 54

08.11.2023 06:49

Jel bio i Kokeza

ODGOVORITE
Name

Nerad je to

08.11.2023 06:57

Kako se.može očekivati uspjeh kada si u stanju da dovedeš trećeligaške strance, kada nekvalitetno radiš sa mladima i kada si jedan od najvećih prosjaka u Srbiji, jer postojanje zasnivaš na milosti politike koja ti daje narodne pareb iz budžeta. Kako bi funkcionisali klubovi da im se ne daju sredstva građana koji nemaju za hljeba, a radi se o branši koja je među najplaćenijim poslovima na svijetu. Jasno je da jaki momci sa sjevera upravljaju prodajom sjemenki i kikirikija, koji je na ovim prostorima odavno značajan izvor prihoda tzv elita. Mogu se napraviti jaki, samostalni klubovi od domaće djece, koji bi samostalno uspješno poslovali, koje bi pratila publika zasnovana na porodici, ljudi bi išli da gkedaju utakmice radi vrhunskog užitka.

ODGOVORITE