Група Немаца оборила Гинисов рекорд попили 1254 пива за три сата!

Група Немаца њих 55, на Мајорци у Шпанији недавно је поставила нови светски рекорд по броју попијених пива! Ова група немаца је попила 1254 пива у периоду од три сата!

Занимљивости 05.11.2023 | 16:51
Група Немаца оборила Гинисов рекорд попили 1254 пива за три сата!

Бизаран догађај догодио се у Плаја де Палми,у такозваној Балерман зони у ресторану Бамболео области познатој по активном ноц́ном животу и често критикованој као шпанском престоницом “пијаног туризма“.

Одређени број немачких туриста који се претходно нису познавали, координирали су се преко WхатсАпп групе да би се потом окупили се на популарном месту за пиће са специфичним циљем који је група њихових сународника поставила неколико месеци раније.

Циљ учесника је био да оборе претходни рекорд од 1.111 пива, који је постављен у Биерконигу у јулу ове године. (чаше од 0,3 литра коришц́ене су за рекорд ) .Док су наше пивопије из овог текста су били уверени да могу још више да попију

Ова група од 55 људи је наводно платила рачун од 2.832 евра (2.3 евра кригла) за огромну туру пива, али је зато и успешно оборила стари рекорд за преко 100 испијених пива више.

Покушај постављања светског (вероватно и гинисовог) рекорда почела је у 10:32 ујутро а завршена је у 12.54 поподне.

То је заправо трајало сат времена дуже него што је група првобитно очекивала, јер су се самоуверено хвалили да ц́е до поднева достиц́и цифру од 1.200. Ипак, сви су били одушевљени резултатом, па су остатак дана провели у другом беацх пубу, славец́и победу

“Све је урађено уредно, нико није изгубио живце нити је изашао из реда. Била је то заиста сјајна група и било је веома забавно“, рекао је Кај Уве Каман, 62-годишњи немачки бизнисмен и организатор покушаја обарање пријашњег рекорда преноси маллорца магазин

Чланови групе,њих 55-оро, су успевали да попију најмање 10 пива на сат, у просеку, при чему је просечна потрошња пива по особи током два и по сата испијања била 22 пива.

Каман је рекао да обично не пије оволико и признао је да је тог дана морао да оде на спавање у 19 часова. Ипак, тврдио је да се сутрадан пробудио освежен и без осец́аја мамурлука од пива.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар