Тузла: Радницу ПИО ударио 36 пута чекићем

Радница ПИО/МИО – Кантоналне административне службе Тузла Ј. И. , која је јуче задобила тешке тјелесне повреде у нападу мушкарца Ђ. В. на њеном радном мјесту, није животно угрожена, потврђено је из Универзитетског клиничког центра Тузла.

Босна и Херцеговина 22.11.2019 | 10:07
Тузла: Радницу ПИО ударио 36 пута чекићем
Повријеђена Ј. И., којој је нападач задао више удараца чекићем, тренутно је смјештена у Клинику за неурохирургију и у стабилном је здравственом стању.

Подсјећамо, Ђ. В. (71) чекићем је напао радницу ПИО/МИО у Тузли, а након што га савладао чувар у тој институцији, он је и ухапшен. 

Према незваничним информацијама којима располажу у Федералном заводу ПИО/МИО, нападач је њиховој радници у Тузли задао 36 удараца чекићем, а мотиви за напад за сада нису познати.

– Нападач на нашу колегицу је извјесни Слободан Васиљевић, који јој је задао 36 удараца чекићем. Нисмо упознати у овом тренутку да дотични има код нас отворен предмет или да је индиректно везан за неки други предмет. Нападач је без икаквог захтјева или неке примједбе пришао радници и почео је тући.

Федерални завод ПИО/МИО све ово вријеме настоји на најквалитетнији могући начин бити од користи нашим корисницима, а у тој мисији ћемо сасвим сигурно наставити. Нашој радници желимо брз опоравак те се надамо да ће надлежне институције на прави начин санкционирати овај насилни акт – поручили су из Федералног завода ПИО/МИО, преноси Аваз.

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сур

22.11.2019 15:13

Мора да је била добра као и сви дрзавни слузбеници љубазност на нивоу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

24.11.2019 20:27

Љубзнодт 0. добова . Као да су богом дати .