Припреме у току,син прославио момачко вече, а мама шије хаљину!

У току су последње припреме за свадбу Вељка Ражнатовића и Богдане Родић, а фолк звезда Цеца Ражнатовић увелико ради на тоалети коју ће понети тог дана.

Забава 18.11.2019 | 15:00
Припреме у току,син прославио момачко вече, а мама шије хаљину!
Протекле недеље трудна будућа млада прославила је девојачко вече, па је сада на реду и момачко, а поносна мајка са наступа је журно стигла и пре него што се смркло.

Када су је упитали како се осећа, фолкерка је многе насмејала речима:

"Па, није мој момачки дан", истичући да јој је, са друге стране, на наступу било лепо, а да тотална еуфорија поводом свадбе која се ближи и те како влада у породици.

"Ми се заиста радујемо. Еуфорија влада. Само нека се дешавају лепе ствари, да је на весеље. Нико није збуњен. Била сам  уредно позвана на девојачко вече, али посао ми није дозволио", причала је у "Премијери, викенд специјалу" Цеца. 

Вељко је синоћ са пријатељима,прославио момачко вече и уз музику се проводио до раних јутарњих сати. Слављу је присуствовала и мама Цеца која се у једном тренутку латила микрофона, попела се на столицу и запевала своје велике хитове "Наговори" и "Личиш на мога оца", на одушевљење свих присутних.



Певачица и њен наследник све време су се грлили. Врхунац вечери је био ватромет који је приређен испред виле Ражнатовића.



Иначе много се шушкало око тога да ће Цеца у Бечу купити хаљину за свадбу, међутим певачица је то дематовала речима: 

"Не, не, мени хаљину ради Марина Висковић", рекла је она.



Извор: Курир.рс Фото:Принтсцреен ПВС/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар