Лажни полицајац помогао правим полицајцима па на крају ухапшен!

Американац Давид Адамс из Северне Каролине придружио се полицијској потери, али је касније ухапшен због лажног представљања.

Занимљивости 15.11.2019 | 18:00
Лажни полицајац помогао правим полицајцима па на крају ухапшен!
У ноћи 5. октобра на улицама града Wилсона, полиција је добила неочекивану помоћ током јурњаве аутомобила који је јурио великом брзином кроз град. Око 11 сати увече полицјаци су зауставили су аутомобил у потрази за осумњиченим за убиство, али када су се приближили возилу, возач је побегао.

Полицајци су потом кренули у потеру и следили аутомобил осумњиченог, али се на око 2 километра догодило нешто заиста необично. Црни Форд Таурус са плавим ротајским светлом је прошао поред патролног полицијског аутомобила, улетео испред аутомобила осумњиченог и успорио, присиљавајући аутомобил да се заустави.

Прикован између Форд Тауруса и патролног аутомобила, осумњичени није имао другог избора него да стане.

Међутим, прије него што је полиција схватила што се догађа, мушкарац у "полицјском аутомобилу" , касније идентификован као 30-годишњи Давид Адамс, изашао је из аутомобила и уперио пиштољ у петорицу мушкараца у сумњивом возилу које је зауставио те наредио им да изађу, а онда је лисицама на рукама и претражио возача.

Прави полицјаци који су јурили ауто нису били сигурни шта ће полицајац у аутомобилу, у једном тренутку постали су несигурни да је Адамс и сам полицајац и замолили га да престане да ради то и препусте њима- Међутим, он је како се наводи напустио место догађаја пре него што су имали прилику да поразговарају с њим прави полицјаци

Полиција је касније спровела проверу у вази Давида Адамса и сазнала да он није "заклети службеник за провођење закона". Тако је лажни полицајац Адамс је добио налог за хапшење и оптужен је за лажно представљање службеника за провођење закона. Те је добио казну у износу од 1500 долара.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар