Мали псић "једнорог" истопиће ваше срце! (видео)

Штене с репом којем расте реп из средине чела то јест, на челу постао је звезда на интернета и друштвених мрежа Припадници спасилачке организације "Мац'с Миссион" пронашли су штене, које је осим необичног "репа-рогића“ на глави, имало повреду стопала.

Занимљивости 14.11.2019 | 20:00
Мали псић "једнорог" истопиће ваше срце! (видео)
Нађен је на улици заједно са још једним старијим псом којем је била потребна помоћ. Ветеринари кажу да мали "рогић" штенета не угрожава његово здравље, па ће „крзнени једнорог“ ускоро бити спреман за усвајање.

Активисти су пса назвали Мали магични крзнени једнорог (енгл. Нарwхал тхе Литтле Магицал Фуррy Уницорн").

Организација "Мац'с Миссион" са седиштем у Мисурију, помаже злостављаним псима, повређеним животињама и онима са урођеним манама. Иако рог на глави овог псића највише личи на реп, из организације су саопштили да он њиме не може да маше као правим репом.

Штене је одведено ветеринарима, који су рекли да ова појава није опасна за његово здравље.

"Нема разлога за хируршко отклањање репића са главе штенета а и види се да му никако не смета. Понаша се као сасвим нормално штене“, рекао је др Херинг.

"Мали једнорог" још званично није спреман за усвајање пошто ветеринари желе да буду сигурни да је са његовим здрављем све у реду. Ипак, листа оних који желе да га удоме већ се прави и ред који желе да усвоје ово слатко штене је огроман!

Коментари / 0

Оставите коментар