Анабела није променила презиме, и даље је Атијас!

Певачица Анабела подвргла се недавно полиграфском испитивању па открила да се и даље презива Атијас, што је многе изненадило. Она је, пак, напоменула да се са бившим супругом није растала због недостатка љубави, треће особе или било чега сличног, те да чак и верује да би он покушао и поново са њом.

Забава 12.11.2019 | 21:00
Анабела није променила презиме, и даље је  Атијас!
“Ми смо се растали зато што смо двоје зрелих људи, пријатеља, који су схватили да лоше функционишу у пару”, објаснила је она, истичући да је за његову нову везу знала и пре медија, јер му се такве ствари увек виде у очима.

Како је открила, први посао који је икад радила било је брање јагода у родном Горажду. Са друге стране, што се каријере тиче, за “пропаст Фанки Џија” углавном криви Ђолета Ђоганија, јер га је Гаги увек слепо слушао. Она је радила по уговору који јој је по наступу омогућавао 100 евра, а уколико би га раскинула, морала би да се исели из стана у којем је живела са децом.



Осим што је и сама пропатила због здравља – када су јој ’95. уклонили тумор, Анабела је потврдила да је и њена ћерка Луна имала страшних проблема и то по рођењу.

“Са 20 дана живота је добила тешку инфекцију бубрега. Дали су образложење да је бактерија нека у току порођаја направила курцшлус. Били смо у болници у тешкој изолацији, ја као мајка, она као беба”, изјавила је певачица.

Деведесетих, пак, патила је јер није знала да ли јој је отац жив или мртав. Свакодневно би била у контакту са радио-аматерима. Они би јој само прочитали списак мртвих за дан, а она би била срећна уколико се његово име не би нашло на листи.

Смрт дечка Николе, пак, јако је тешко поднела. Како је нагласила, никада због тога није покушала да подигне руку на себе, али је прижељкивала смрт. Период који је провела са њим назвала је “животом пре живота”.

Анабела је, такође, проговорила искрено и о модрицама које би јој остајале након батинања. Она их је крила од деце дебелим слојем пудера, намењеним за сцену, али Луна је, каже, била већ довољно стасала да схвати шта се заправо догађа.

Од Лунине награде никакве дугове није враћала, упркос разним градским причама.

“Луна је вратила своје”, потврдила је она са осмехом.

Извор:Сцандал Фото:Принсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

007

13.11.2019 13:09

Цуј Атијас, Њено презиме је Буква, из Горажда

ОДГОВОРИТЕ