Енглески медији смењују Норвежанина...

Саво Милошевић је већ једном у каријери успео да доведе Оле Гунара Солскјера до очајања, а вечерас би на Олд Трафорду могао да га доведе и до отказа!
 

Фудбал 07.11.2019 | 16:40
Енглески медији смењују Норвежанина...
Два млада стручњака, некада врхунски шпиц играчи, састали су се један против другога на Европском првенству 2000. године у Лијежу и тада је прелепим голом Милошевића селекција СР Југославије практично елиминисала Норвешку из даљег тока такмичења.

Од тог центаршута Друловића и "штикле" Милошевића у 8. минуту, која је пресудила изузетној генерацији норвешког фудбала, Скандинавци се више нису квалификовали на велике турнире, а Солскјерова звезда почела је лагано да губи сјај.

Да ли тренер Партизана по други пут у својој каријери може да загорча живот великог ривала?

Према писању британских медија да се закључити да га од новог шока за Норвежанина дели добар резултат на Олд Трафорду, а то значи и реми, јер у у вођству "црвених ђавола" све мање нерава имају за свог менаџера и игру његове екипе. Зато се множе наследници, мада се предлог чувеног Фабија Капела чини најлогичнији - Масимо Алегри.

Бивши тренер Милана и Јувентуса већ годинама учи енглески, свестан да ће га посао одвући једног дана на острво, а његов старији колега Капело, сматра да је тај дан веома близу:

- Рад у Енглеској је узбудљив и то искуство те чини богатијим. Да сам Алегри не бих размишљао. Изабрао бих Енглеску, отишао бих у Манчестер ...

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар