И Бајерн пита за Матићево здравље!

Баварци траже задњег везног за јануар. . .

Фудбал 26.10.2019 | 09:16
И Бајерн пита за Матићево здравље!
После пет година Бајерн поново куца на врата Немање Матића. Није се десило тог лета 2014. године да српски везиста пређе у редове немачког гиганта, али можда хоће овог јануара.

Иако је у Манчестер јунајтеду пао у други план, Матић и даље ужива статус играча за највеће европске клубове. И како пише Билд, а преносе остали немачки медији, Бајерн разматра опцију да већ на зиму пошаље понуду за Србина, којем на лето истиче уговор са Енглезима.

Бајерн има велике проблеме у дефанзиви. С једне стране, повреде праве велике муке тренеру Нику Ковачу, а како тврде Немци, позиција задњег везног није довољно добро покривена и отуд пљуште голови у мрежу Бајерна, са чим у Минхену не могу да се помире. Траже се нова решења, а једно које се разматра је Матић.

На први поглед, Бајерн у средини терена има Тијага, Горецку, Мартинеза и Толиса и делује да му још један играч није неопходан. Ипак, по два примљена гола против Олимпијакоса, Аугзбурга, Хофенхајма, Тотенхема и Падерборна говоре да ту нешто баш и не штима, да простора за поправке свакако има.

Имаће Бајерн ривала и ако крене по Матића. Дуго се већ пише и у Италији и у Енглеској да је српски везиста на листи жеља Интера за зимски прелазни рок. Антонио Конте је та „карика“ на коју Нероазури рачунају.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар