Туча у Русији! "Гроф" Божовић добио црвени и правио шоу!

Немиле сцене виђене су на фудбалском мечу у Русији између Крила Совјетов и Оренбурга.  Хаос на утакмици у Русији: Сукоб на терену и црвени за "Грофа" Божовића! Бивши тренер Црвене звезде изгубио живце на утакмици руске Премијер лиге.

Фудбал 21.10.2019 | 11:48
Туча у Русији! "Гроф" Божовић добио црвени и правио шоу!
Крила Совјетов, које са клупе предводи бивши тренер Црвене звезде Миодраг "Гроф" Божовић, уписала су трећу узастопну победу против Оренбурга, резултатом 1:0.

Ипак, није победа Крила била оно о чему се после меч причало у Русији, већ туча током утакмице.

Спорни детаљи десили су се у надокнади времена, када су домаћи због играња руком у шеснаестерцу Никите Чернова тражили пенал.

У великој гужви најактивнији је био капитен Крила Александар Ањуков, који је раменом ударио дефанзивца Оренбурга Андреу Чуканова и директно зарадио црвени картон.

Фудбалери оба тима су покушали да раздвоје своје саиграче и чланове стручног штаба, а најдебљи крај извукао је тренер Крила Миодраг Божовић, којег је судија искључио пре последњег звиждука.

Божовић, који се напуштајући терен зауставио на центру, игнорисао наредбе судије и неколико десетина секунди отпоздрављао својим навијачима, који су му скандирали име.



Иако је његов тим остварио још једну победу, трећу у низу, Миодраг "Гроф" Божовић (51) није дочекао на клупи крај недељног гостовања Оренбургу.

Тријумф Крила Совјетов 1:0 остао је делимично у сенци великог сукоба на терену. Све је почело када је капитен гостију Александар Ањуков снажно руком ударио играча Оренбурга Андреја Чуканова и бацио га на земљу.

Догодило се то у надокнади времена другог полувремена и Ањуков је одмах добио искључење, као и његов тренер Божовић. Црногорски стручњак "зарадио" је црвени картон тако што је утрчао у гужву и чврсто зграбио тренера домаћих, Владимира Федотова.

Док је напуштао терен, Божовић је застао на центру терена и отпоздрављао навијачима.

У овој утакмици играла су три српска интернационалца. За Оренбург су наступали Ђорђе Деспотовић и Урош Радаковић, а за Крила Срђан Мијаиловић.

Трећим "везаним" тријумфом, Крила су се попела на седмо место табеле, са 17 освојених бодова у 13 кола, док је Оренбург пао на 12. позицију, прву изнад зоне испадања и баража за останак.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар