Морнар мотивисан чека Партизан у Бару...

"Ово су најлакше утакмице!" "Очекујем да утакмица, као и наше претходне у АБА лиги, буде неизвјесна, на један шут", нагласио је тренер Морнара.

Кошарка 18.10.2019 | 21:40
Морнар мотивисан чека Партизан у Бару...
Од "уласка" Морнара у АБА Лигу - мечеви с Партизаном су увијек били занимљиви.

Барани су спремни да и престојећег викенда угосте Партизан у "Тополици" (субота, 17.00) у мечу који оба тима очекују у добром расположењу. Црно-бијели су остварили и трећу побједу у Еврокупу, док је Морнар "пао" у Риги, али је зато без пораза у АБА лиги...

У претходне три године резултат на "Јадрану" између два тима је поравнат - Морнар и Партизан имају по три побједе у међусобним дуелима, док је неријешено и у АБА Суперкупу (1:1).

"Као и увијек кад у нашем граду гостује Партизан, зна се да нас очекује кошаркашки спектакл. Ми ћемо урадити све са наше стране да спектакла заиста и буде. Прије свега, ту мислим на једну праву спортску атмосферу каква је било и ранијих година", рекао је тренер Михаило Павићевић.

"Очекујем да утакмица, као и наше претходне у АБА лиги, буде неизвјесна, на један шут. Најлакше је припремити такве мечеве, у којима су непотребни мотивациони говори".

Павићевић је у најави утакмице казао и да верује да је Партизан у предности пошто су "играчи више времена провели заједно", тако да се уиграност "очитава" и у резултатима, док вјерује да Морнар још није потпуно "скоцкан".

У прилог томе истакао је да још нису имали тренинг на коме су били сви играчи...

"Ипак, надам се да ћемо се 'скупити' за ову утакмицу и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо одакле нам пријети опасност. Партизан је екипа састављена од изузетно квалитетних играча и одлично вођена од стране тренера Тринкијерија. Рекао бих да је ово прави моменат да публика напуни дворану и ужива у кошаркашкој предсави", истакао је Павићевић.

Морнар је у досадашњем дијелу сезоне остварио двије побједе, док Партизан има скор 1-1.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар