Имамо лошу вијест, ако сте се радовали Ел Класику...

Одложен је, ево и за кад! Мораћете добро да се стрпите. . .

Фудбал 18.10.2019 | 11:10
Имамо лошу вијест, ако сте се радовали Ел Класику...
Мораћете да се стрпите још мало!

Сви смо се радовали великом дербију, можда и највећем на свету, између Барселоне и Реал Мадрида који је био заказан за наредни викенд, међутим у све се умешала политика - и за добро свих Ла Лига се одлучила за најпаметнију могућу ствар.

Неће бити промене домаћинства или "измештања" утакмице, челници Примере одлучили су да је помере док се страсти у Каталонији не смире.

Званични термин биће потврђен у понедељак, а бројни светски медији преносе да је готово сигурно да ће се утакмица одиграти 18. децембра на "Ноу Кампу", док је алтернативни термин 4. децембар, што је у овом тренутку мање вероватно.

Оба термина иначе "падају" у среду, а не за викенд.

Занимљиво је да ће се у Барселони сигурно обрадовати померању "Ел Класика" због суспензије Дембелеа и повреде још неколико играча, док има и оних који још "траже" форму.

Иначе, тензије у Каталонији су поново појачане због хапшења политичких лидера ове шпанске покрајине, који желе отцепљење, због чега је на улице Барселоне изашло хиљаде и хиљаде људи. Тако већ данима трају протести, сукоби са полицијом...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар