Хрвати стижу на "Олд Трафорд", један већ дао обећање?

Манчестер јунајтед наводно заинтересован за двојицу репрезентативаца "коцкастих".

Фудбал 16.10.2019 | 08:00
Хрвати стижу на "Олд Трафорд", један већ дао обећање?
Само две победе у осам утакмица и тек 12. место на табели Премијер лиге, односно ближа зона испадања од врха, повод су да у Манчестер јунајтеду озбиљно и ужурбано раде на довођењу нових играча већ у јануарском прелазном року.

Оле Гунар Солскјер, за сада, има подршку на месту тренера, али видећемо још колико и хоће ли он бити тај који ће кројити списак жеља.

По писању енглеског "Експреса" и шпанског "Спорта" на тој листи већ се налазе два имена, а реч је о репрезентативцима Хрватске - Мариу Манџукићу из Јувентуса и Ивану Ракитићу из Барселоне.

Наводоно, први је већ постигао усмени договор са челницима Јунајтеда, који ће за његов трансфер морати да издвоје 10.000.000 фунти, док је други и даље "у магли", односно спекулација на незваничну информацију да је Барселона спремна да га прода ове зиме.

Манџукић (33) ове сезоне није уписао ни минут за Јувентус и извесно је да ће ускоро напустити клуб, док Ракитић (31) повремено добија поверење Ернеста Валвердеа у Барселони, али много мање него раније.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар