Порази Милојевића, Даниловићеве и Троицког!

Никола Милојевић и Олга Даниловић нису услели да се пласирају у главни жреб Купа Кремља, док је Троицки поражен у квалификацијама у Стокхолму.

Кошарка 14.10.2019 | 08:57
Порази Милојевића, Даниловићеве и Троицког!
Од Милојевића је био бољи искусни Чех Лукаш Росол, 7:5, 6:7 (6), 6:3, док је Даниловићева изгубила од Бугарке Изабеле Шиникове, 6:4, 2:6, 6:2.

Што се тиче Троицког, он је наставио серију неуспеха, од њега је у шведској престоници био бољи Аустријанац Денис Новак, 124. играч света, 7:5, 6:1.

Милојевић је пружио добар отпор 34-годишњем Росолу, некада 26. играчу света, који је тренутно 152. на АТП листи.

Росол је искористио прву брејк и сет лопту у 12. гему првог сета, док је у другом водио са 4:1, али је Милојевић успео да се врати у игру, изједначи а потом у тај брејку, иако је и ту био у бзаостатку (1:3), ипак добије тај део игре и избори сет одлуке.

У том делу игре, после 2:2 у наредних пет гемова видели смо чак четири брејка, али три у корист Росола који је тако стигао до пласмана у главни жреб популатног турнира у Москви.

Олга Даниловић је после почетног изгубљеног сета у којем је прво губила са 3:0 да би се вратила на 3:3, у другом успела да успостави равнотежу и добије тај део игре са 6:2.

У трећем је било све у реду до 2:2 када је тенисерка из Бугарске добила четири гема у низу и тако стигла до победе.

Што се тиче Троицког, добро се држао само у првом сету, да би Аустријанац био далеко бољи у другом делу игре. После 0:5 Виктор је успео да добије сервис гем, потом да дође до брејк лопте, али није имао снаге и нерава за преокрет и забележио је још један пораз.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар