Нова брига за Лејкерсе 10 дана уочи премијере!

Повређен Ентони Дејвис! Велико летошње појачање завршило је предсезонску утакмицу против Бруклина после прве четвртине.

Кошарка 14.10.2019 | 19:43
Нова брига за Лејкерсе 10 дана уочи премијере!
Лос Анђелес Лејкерси кренули су из Кине кући са два пораза од Бруклин Нетса и повредом Ентонија Дејвиса у "пртљагу".

Ол стар центар истегнуо је палац десне руке у првој четвртини утакмице у Шенжену, коју су Нетси добили резултатом 91:77.

Дејвис ће већ у недељу бити упућен на детаљне прегледе, после чега ће бити јасније да ли ће тренер Френк Вогел моћи да рачуна на њега када се Лејкерси 22. октобра буду састали са Клиперсима на старту нове сезоне.

Популарни "Броу" (Обрва) у суботу је за 12 минута постигао шест поена, уз три скока и две блокаде, а од почетка припремног периода бележи 19 поена, шест скокова, три асистенције и једну блокаду за 22 минута по мечу.

Очекује се да Дејвис уз Леброна Џејмса буде далеко најбољи играч "језераша" и да их, као минимум, врати у НБА плеј-оф после шест неуспешних сезона.

Њему је после повреде указана помоћ код аут линије, али бандажирање прста није помогло, па је по завршетку прве четвртине отишао у свлачионицу. Остатак меча испратио је са клупе, са кесом леда на болном месту.

Подсећамо да су Лејкерси још летос остали без Демаркуса Казинса, потписаног на једну сезону, након што је овај индивидуално тренирајући покидао предњи укрштени лигамент колена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар