Полицијска акција "Клуб 2" у БЛ настављена

Једна особа је ухапшена у наставку акције "Клуб 2", која се од јутрос спроводи на подручју Бањалуке. До сада је у склопу ове акције ухапшено 10 лица.

Република Српска 10.10.2019 | 15:17
Полицијска акција "Клуб 2" у БЛ настављена
На више локација у Бањалуци, полицијски службеници ПУ Бањалука и припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП РС јутрос су извршили претресе, приликом чега је слободе лишено једно лице. Незванично сазнајемо да се ради о 32-годишњем Армину Видовићу, од раније познатом полицији.

„До сада је слободе лишено једно лице, а извршен је претрес на 4 локације на подручју града Бања Луке. Лице се доводи у везу са сумњом да је извршило кривична дјела из области злоупотребе опојних дрога и области привреде и платног промета.

Током претреса одузети су предмети и документација која ће послужити као доказ за наведена кривична дјела. Све даље мјере и радње према лицу лишеном слободе преузеће се по инструкцији поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.“, казала је портпарол ПУ Бањалука, Марија Маркановић.

Претреси које су данас обавили припадници МУПа и ПУ Бањалука наставак су полицијске акције „Клуб 2“ из јуна ове године. Подсјећамо, тада је слободе лишено 9 особа због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога и кривично дјело зеленаштво.

Полиција је тада извршила претресе на 15 локација. Акција „Клуб 2“ усмјерена је на разбијање организоване криминалне групе која се бавила илигалном продајом опојних дрога и зеленаштвом.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мило

10.10.2019 13:22

Уклањање нелојалне конкуренције

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.10.2019 13:30

Господо будите искрени па кажите, дали ухватите бар једног убицу? Од оволико нерасвијетљених убистава?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

10.10.2019 13:59

Увијек иду на погрешне адресе. Шта је с тим људима, ако незнате, питајте.

ОДГОВОРИТЕ