Новак стигао у Токио: Веома сам узбуђен!

Ђоковић допутовао у Токио и одрадио тренинг.  Новак Ђоковић је допутовао у Јапан где ће наставити тениску сезону после опоравка од повреде.  Српски тенисер је изјавио да је "веома узбуђен" што ће по први пут у каријери наступити на турниру у Јапану.

Тенис 28.09.2019 | 09:35
Новак стигао у Токио: Веома сам узбуђен!
Ђоковић ће се наредне недеље такмичити на "Ракутен Опен"-у у Токију, где ће наступити први пут у каријери.

Најбољи тенисер планете такође ће одиграти први турнир након што је морао да преда меч осмине финала УС опена Стену Вавринки због повреде рамена.

Новак ће наступити на турниру у Токију, где ће покушати да подигне трофеј по први пут у каријери.

Српски тенисер се није појављивао на тениским теренима све до ове недеље, после предаје Стену Варвинки у осмини финала УС опена због неиздржљивих болова у рамену.

Он је почетком ове недеље тренирао у Београду, а у петак је допутовао у Токио на турнир који почиње у понедељак, 30. септембра.

"Ракутен Јапан Опен" налази се у АТП Серији 500, а поред Новака главне атракције биће Хрвати Борна Ћорић и Марин Чилић, Белгијанац Давид Гофан, Канађанин Денис Шаповалов...

"Ово је први пут за мене да се налазим у Токију како бих наступио на 'Ракутен Опен'. Веома сам узбуђен и једва чекам да вас све видим тамо како подржавате не само мене, већ све тенисере током наредне недеље. Хвала вам", закључио је Ђоковић кратак разговор са јапанским новинарима на њиховом језику.

Турнир почиње у понедејлак, а Новак је допутовао у Токио у петак, где је већ одрадио први тренинг са домаћим тенисером Таром Данијелом, занимљиво играчем који је успео да оствари највећу победу у каријери управо над Новаком, у Индијан Велсу 2018. године.

"Ракутен Опен" налази се у АТП Серији 500, а поред Новака главне атракције биће Хрвати Борна Ћорић и Марин Чилић, Белгијанац Давид Гофан, Канађанин Денис Шаповалов...

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

У страха су велике оци

29.09.2019 00:45

Само напријед,ти си најбољи на планети.

ОДГОВОРИТЕ