Симеоне довео најмлађег сина у Атлетико!

Ђулијано напустио Аргентину и Ривер Плату.  "Јорганџије" желе да учине да се тренер осећа "као код куће", стиже појачање из породице. . .

Фудбал 12.09.2019 | 15:36
Симеоне довео најмлађег сина у Атлетико!
Ђулијано, најмлађи син Дијега Симеонеа, одлучио је да напусти млађе категорије Ривер Плате и поптише уговор са Атлетиком из Мадрида.

Најмлађи члан у породици Чола Симеонеа одмах ће заиграти у омладинској академији Јорганџија, а на трансфер у Мадрид 17-годишњи момак се одлучио због неповољне друштвене ситуације у Аргентини, пише Марка.

Ђулијанов одлазак из Буенос Ајреса наишао је на велико незадовољство у Ривер Плати, а управа шампиона Јужне Америке покушава да натера Мадриђане да им плате одређено обештећење. Породица Симеоне би могла да покуша да добије спор на суду због родитељских права, иако из Ривера поручују да хоће сав новац.

Иначе, најстарији Чолов син Ђовани Симеоне (24) тренутно игра у Италији за Каљари, док је средњи Ђанлука Симеоне (22) током лета прешао у редове Ибице.  

Атлетико Мадрид планира да потпише уговор са сином Дијега Симеонеа Ђулијаном који тренутно брани боје Ривер Плате, сазнаје "Марка".

Наиме, црвено-бели желе 17-огодишњег фудбалера, а он је напустио Аргентину и запутио се у очев клуб где је пристао да наступа за омладинце.

Он је најмлађи син сјајног стручњака, најстарији Ђовани је већ направио фудбалско име наступајући у Серији А, где сада игра за Каљари. Раније су кружиле приче да ће управо он доћи на "Ванда Метрополитано", али тај трансфер се никада није обистинио па ће ипак други "Чолов" пулен добити шансу да заигра за тату.

И средњи син тренера Мадриђана такође за живот зарађује на исти начин као остали мушки чланови породице, ипак он је мање успешан па тренутно наступа за нижеразредну Ибицу.

Симеоне ће тако имати прилику да у будућности сарађује са најрођенијим, а уколико се млади играч докаже у млађим категоријама можда ћемо имати прилику да видимо успешну породичну сарадњу, коју засад, макар у Мадриду, нисмо видели на врхунском нивоу.

Најближе овој ситуацији налази се ривалски Реал, али чини се да синови Зинедина Зидана нису близу тога да заузму битније место у постави краљевског клуба...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар