СА: Мали број грађана на скупу подршке породици

Испред Вјечне ватре у центру Сарајева почело је окупљање грађана који су се данас одлучили придружити мирној шетњи у знак протеста против поворке поноса која ће бити одржана сутра. На скупу под називом "Дан традиционалне породице" окупио се веома мали број грађана.

Босна и Херцеговина 07.09.2019 | 14:06
СА: Мали број грађана на скупу подршке породици
Неколико минута прије почетка шетње окупило се мање од стотину особа.

У Титовој улици испред Вјечне ватре окупљање је почело око 13 сати, када је обустављен и трамвајски саобраћај преко Башчаршије.

Учесници овог скупа стоје поред транспарената "Зна се ста је кључ, а шта брава", Зашто се не поштује воља већине", "Подрска биолошком опатанку", "Породица је компас који нас води. Она нас инспирише да досегнемо велике висине и тјеши када повремено паднемо", а дијеле се рози и плави балони.

Шетња је планирана између 14 и 15 сати на релацији Вјечна ватра - Трг БиХ, а програм на Тргу БиХ испред зграде Парламента БиХ почиње у 15 сати, преноси Клиx.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ратко

07.09.2019 12:44

Цитат:"Зна се ста је кључ, а шта брава", само казем браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја Сам Геј

07.09.2019 13:10

Одоше сви у педере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парада за породицу, парада за ЛГБТ и на крају сви парадирају

07.09.2019 13:51

Никад ми неће бити јасно , шта је кога брига , ко га гдје трпа. Свак бира оно што му одговара. Једни се боре за права геј популације, други им контрирају, не разумијем, па ако је неко геј , како може угрозити моју породицу, шта ме брига. Свак бира или ово или оно , у чему је проблем? Живи и пусти друге да живе. Наука никад није доказала како то да је неко геј, само теорије и ништа више. Овом склоношћу човјечанство није угрожено, па и они су настали из хетеро веза. Шта је са онима који су ожењени , имају дјецу , а воле са стране куруз више него ишта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

07.09.2019 20:54

Потврда да је педерлук у моди...не треба нама нико...ми смо сами себи довољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демограф

07.09.2019 22:00

А ко кога овдје трпа. Највише власт народ.

ОДГОВОРИТЕ