Приведени Чеси због - Косово је Србија!

Хтели у Приштини да подигну дрон с паролом КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Осам држављана Чешке ухапшено је пред меч са фудбалском репрезентацијом тзв. Косова пошто су планирали да изнад стадиона "Фадиљ Вокир" подигну дрон на коме је била застава Србије и парола "Косово је Србија".

Фудбал 07.09.2019 | 16:14
Приведени Чеси због - Косово је Србија!
Хаос пред меч квалификација за ЕУРО2020!

Синоћ је ухапшено осам држављана Чешке који су намеравали да на утакмици тзв. Косова и Чешке Републике подигну дрон с паролом "Косово је Србија".

Они су на саслушању у Регионалној полицији у Урошевцу, потврдио је за Коха.нет мајор Полиције Косова, Мехмедали Хајдини.

Хајдини је потврдио да су им одузете две заставе Србије, један транспарент, један дрон, једна камера и два уређаја за радио-везу, а наводно су имали у плану да изведу сличну "акцију" каква је виђена на мечу Србије и Албаније из 2014. године.

Према информацијама портала "Индексонлине", ухапшени су носили мајице са ликом Владимира Путина, док је један од ухапшених имао и држављанство Србије. Ипак, за сада нема званичних информацијама о лицима која су саслушана у Урошевцу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар