Видео: Нејмар на терену након три мјесеца и одмах – гол!

Бразил - Колумбија 2:2. . .

Фудбал 07.09.2019 | 15:41
Видео: Нејмар на терену након три мјесеца и одмах – гол!
Дочекао је Нејмар да се врати фудбалу. И фудбал да се врати Нејмару. После три месеца бразилски ас је одиграо утакмицу и то у жутом дресу државног тима. Повратак је био најбољи могући – одмах је постигао гол.

Бразил је одиграо пријатељску утакмицу у Мајамију против Колумбије, две моћне селекције Јужне Америке решиле су да мало обрадују своју бројну дијаспору на Флориди.

Завршило се нерешено, 2:2, а звезда вечери био је Нејмар, који није играо фудбал тачно три месеца, од утакмице Бразил – Катар у јуну, када му је страдао зглоб. Док му у Паризу нису дали шансу да заигра на почетку сезоне, док дефинитивно није решио свој статус у клубу, лаконоги нападач је добио прилику у репрезентацији.

Био је Нејмар стартер и одиграо је свих 90 минута, а круна је стигла у 58. минуту, када је постигао гол за 2:2. Није то био неки атрактивни погодак, само је гурнуо лопту са петерца, али био је на правом месту у право време.

Играч утакмице био је колумбијски нападач Луис Мјуријел, који је постигао оба гола за своју екипу, који је од 0:1 донео преокрет на 2:1. На крају је то Нејмар „поравнао“ на 2:2.



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар