ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ: Избјегавајте ове граничне прелазе

На граничним прелазима Велика Кладуша, Костајница, Козарска Дубица, Градина, Градишка и Брод на улазу у БиХ појачана је фреквенција возила и задржавања су дуга, саопштено је из Ауто-мото савеза (АМС) Републике Српске.  

Босна и Херцеговина 06.09.2019 | 21:45
ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ: Избјегавајте ове граничне прелазе
На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

...

06.09.2019 23:59

Стварно ми више није ништа јасно! Урлаби готови крајем августа и сви би требали да су отишли на арбајт, кад оно тек упрли надолазити овамо! Неки су овде и по 2 мјесеца, а тамо се већ годинама зову "запослени". Кад их питам, кажу да су "нарадили слободне дане". Алооо! Па, де онда "нарађујте" без прекида једно 2-3 године и у пензију, ако то тако може у тој ЕУ! Ама, нико није тамо отишао од глади и жеђи, него да муваре и паламуде којешта, док не добију шут карту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

07.09.2019 06:39

ето то нас убија завист и љубомора

Name

Ре: Брко

07.09.2019 12:12

Немам разлога за љубомору, јер овде одлично живим. Доста сам се намучио да стекнем својим радом и данас имам 21 запосленог, које добро плаћам и који не помишљају да ме напусте. Добри су ми, вриједни, а онда сам ја још бољи према њима и не смије ништа да фали ни њиховим породицама. И даље тврдим да бјеже само они који хоће лаганог хљеба, а то може на кратке стазе. На крају живота немају ни за сахрану, па бјеже овамо умирати. Вјечите кукавице!