И снајперисти МУП-а КС чуваће геј параду у СА

Антиснајперска јединица МУП-а Кантона Сарајево биће ангажована на предстојећој геј паради у Сарајеву, која ће бити одржана у недјељу 8. септембра, сазнаје портал "Кликс".

Босна и Херцеговина 05.09.2019 | 09:39
И снајперисти МУП-а КС чуваће геј параду у СА
Наведено је да ће снајперисти бити распоређени на крововима зграда поред руте кретања, како би пружили максималну безбједност учесницима геј параде.

Према посљедњим информацијама, у геј паради биће више од 500 учесника.

Раније је објављено да ће у недјељу бити ангажовано 1.100 полицајаца из Кантона Сарајево, Зеничко-добојског, Тузланског и Херцеговачко-неретванског кантона, као и припадници Федералне управе полиције те Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.

Организатори су испунили захтјев МУП-а Кантона Сарајево о ангажовању приватне агенције за обезбјеђење, па ће учеснике параде додатно обезбјеђивати и 150 припадника обезбјеђења, а биће постављене и бетонске препреке у споредним улицама.

Најављено је да ће у поворци учествовати велики број лица из политичког и јавног живота, међу којима и амерички амбасадор у БиХ Ерик Нелсон.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

шеки

05.09.2019 07:49

Обичан нормалан човјек је тотално незаштићен а ове педере обезбјеђује толики број полиције коју сви плаћамо. Да ли то значи да је боље бити педер него нормалан човјек. Па ово све више нема смисла, повраћа ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто народ није заштићен?

05.09.2019 12:55

Апсолутно исправно размишљање. Сви педери, лезбејке, директори, разни функционери са куповним школама, педофили, разни накарадни и девијантни ликови, заштићени су као ријетке драгоцјености. Обични народ није заштићен ни са једне стране, од мобинга, непотизама, корупције, поскупљења,...,свих зала садашњег друштва, у овом времену, најгорем до сада,...

Name

1000 на 500 + снајперисти = спрдња са Народом

05.09.2019 11:56

500 људи са девијантним и апсолутно неприродним сексуалним поривима буквално силом покусавају постици некакву равноправност. Равноправност у цему ? Ко вам је и до сада бранио да будете то сто јесте ? Али потпуно је бесмислено сетати по улици и исказивати прије свега сексуално девијантне склоности. 1000 полицајаца, снајперисти ... апсолутна спрдацина са осталим градјанима. Парада поноса ? Поноса на ста ? Лудница брате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

05.09.2019 11:58

Ова парада је акт промовисања западњацких квазивриједности и униставања традиционалне породице. Лицно немам ниста против људи такве сексуалне оријентације, али какав је то понос и слобода, уз толико обезбједјење!? Продефилују кроз неколико опустјелих улица, обезбједјени дугим цијевима и то је нека њихова морална побједа!? Тиме само подстицу аверзију и антипатију градјана.. ти сто дефилују су итекако добро плацени за то, а ако је неко угрозен то су радници, пензионери, незапослени, борци и инвалиди..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.09.2019 14:59

Нови Свјетски Поредак стигао је и на насе просторе.Ово је удар на породицу и сотонино дијело.Нека нам је драги Бог на помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игнорисати

05.09.2019 19:08

Зашто толика помпа око тога. Најбољи лијек је игнорисати и крај приче. Самона игнор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

06.09.2019 05:50

Ја би им само рекао,слободно ви парадирајте али им неби дао нити једног цовјека за обезбједјење.Указао би им на ризик па како им Бог да ! Издати им дозволу одмах али нека се обезбједе сами !

ОДГОВОРИТЕ