Барселона се отарасила Рафиње на годину дана!

Бразилац наставља каријеру у Галицији.

Фудбал 03.09.2019 | 14:20
Барселона се отарасила Рафиње на годину дана!
Договор је пао и Рафиња Алкантара ће предстојећу сезону провести на Балаидосу у дресу Селте. Остало је само још да се среди папирологија, али то неће бити проблем, везиста је добио данас зелено светло да може да напусти Ноу Камп.

Барселона је одиграла лукаво ову игру, пре него што је дала дозволу Рафињи продужила је уговор с њим (досадашњи му истицао следећег лета), како јој се не би поновио случај Мунира који је тако прешао у Севиљу након једногодишње позајмице за џабе.

Рафиња Алкантара је током лета неколико пута тражио од Барселоне да га пусти како би играо што чешће, Валенсија је протеклих недеља била заинтересована, али је тренер Марселино Торал синоћ потврдио да је клуб са Местаље блокирао трансфер. Слично је било и са Левантеом, па се после одбијања овог клуба отворило место за Селту.

Најкомпликованији део преговра између Барселоне и клуба из Галиције била је плата Бразилца од чак 3.000.000 евра годишење, а после састанка две стране договорено је да Барселона настави да му исплаћује већи део зараде, мада се не наводи колики.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар