Публика у Њујорку звиждала Новаку јер је предао меч!

Њујоршка публика још једном је показала да нема основну културу, пошто је звиждала Новаку Ђоковићу, након што је овај предао меч осмине финала УС опена.  Срамотна публика УС Опена - Ноле то није заслужио. . .  Мало више поштовања за освајача 16 гренд слем трофеја не би било на одмет. . .

Тенис 02.09.2019 | 16:20
Публика у Њујорку звиждала Новаку јер је предао меч!
Најбољи тенисер света није могао да издржи бол у рамену и почетком трећег сета је пружио руку Стену Вавринци.

Публика је била разочарана јер није видела меч до краја, међутим Ђоковић је константно осећао нелагодност и морао је да преда меч.

Многи су били разочарани потезом Њујорчана, који су извиждали најбољег тенисера света, троструког шампиона УС опена и генерално једног од најбољих тенисера свих времена.

Ђоковић и публика у Њујорку никада нису били "у најбољим односима", али и поред тога већина је овакав потез навијача оштро осудила.

Новак је само иронични подигао палац горе, а после меча је рекао: "Нисам се осетио увређеним. Не обраћам много пажњу. Поштујем друге и надам се да и остали поштују мене. Разумем да је публика желела да види цео меч..."

Троструки шампион УС Опена, и човјек који је од 2007. у Њујорку играо најмање полуфинале када би учествовао, завршио је овогодишње учешће на турниру уз салве звиждука...

Бол у лијевом рамену био је прејак да би Новак Ђоковић остао на терену и морао је да преда Стену Вавринки почетком трећег сета, а то се публици на трибинама уопште није допало - дијелом што су платили улазнице, а дијелом и јер им није најомиљенији.

На конференцији за медије Новак се дотакао таквог понашања навијача, а шта мисли о таквом потезу јасно је било још по изласку са терена - када је показао "палац" према њима...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар