Саво забринут: Близу смо да опет одустанемо од титуле!

"У нашој лиги сваки бод који изгубимо нас миљама удаљава од титуле, тако да послије седам кола мислим да смо близу да опет одустанемо од борбе за титулу", рекао Милошевић послије ремија са ТСЦ-ом.

Фудбал 02.09.2019 | 16:10
Саво забринут: Близу смо да опет одустанемо од титуле!
Партизан је од седам одиграо пет утакмица у Суперлиги Србије и "просуо" четири бода од могућих 15. Први реми доживио је почетком августа у Крушевцу (2:2), а ништа боље није прошао ни првог дана септембра у Хумској против ТСЦ-а (1:1).

Тренер Саво Милошевић има разлога да буде незадовољан само због слабе реализације, што је било једино драстично уочљиво у дуелу са екипом из Бачке Тополе јер осим пропуста на почетку меча гости ниједном нису озбиљније угрозили гол Партизана, већ су били приморани да се бране.

Партизан је стварао шансе и промашивао их, што га је на крају скупо коштало.

"Све честитке и мојим и момцима ТСЦ на феноменаној борби. Нисмо задовољни резултатом, али за разлику од гостовања у Крушевцу, могу да будем максимално задовољан и игром и залагањем, поготово послије онаквог почетка. Али, нисмо имали среће да постигнемо други гол", рекао је Милошевић послије утакмице.

Гол постигнут већ послије 20 секунди игре пресјекао је црно-бијеле.

"Примљени гол је негативно утицао на нас. Могли смо боље да уђемо у утакмицу, били бисмо мање нервозни, а више концентрисани. Вратили смо се, створили доста шанси, практично су то били зицери, имали смо пет, шест ситуација 'један на један' са голманом, толико шутева... А кад не постигнете гол из толико прилика не можете очекивати да побиједите", јасан је тренер Партизана.

Изгубљени бодови полако почињу да брину Милошевића.

"У нашој лиги сваки бод који изгубимо нас миљама удаљава од титуле, тако да послије седам кола мислим да смо близу да опет одустанемо од борбе за титулу", забринут је Саво Милошевић, који се нада да ће и на осталим утакмицама посјета у Хумској бити барем једнака овој против ТСЦ-а (око 15.000).

"Посјета ће зависити од наших игара и борбе. Ово је било феноменално, мислим да их нисмо разочарали и поред резултата", подвукао је Милошевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар