Новак послије победе: Бол престаје, боље сам!

Србија може да одахне, бранилац трофеја на УС Опену Новак Ђоковић одиграо је меч против Дениса Кудле како је рекао "готово без бола".

Тенис 31.08.2019 | 13:23
Новак послије победе: Бол престаје, боље сам!
После 125 минута игре Ђоковић је славио са 6:3, 6:4, 6:2 и сада га у осмини финала очекује стари противник, Швајцарац Стан Вавринка.

Много дилема било је око тога како ће Новак одиграти, пошто цео дан и по није уопште тренирао, али испоставило се да је то била добра одлука.

По завршетку меча са Кудлом, Новак није желео да одговори на питање страних новинара о дијагнози.

"Играо сам добро, готово без икаквог бола. Има га мало, али сам задовољан како је све прошло. Извините ме, али нећу причати о дијагнози. Јако бих ценио то ако поштујете да не причам о детаљима. Разумем да сте знатижељни. Донео сам одлуку да не идем у детаље, молим вас да разумете. Задовољан сам како је прошло, могу да играм. За мене је то велики благослов јер је пре два дана било потпуно супротно. Нисам тренирао јуче, али сам много тога урадио протеклих дана да бих био у стању да играм", поручио је Новак.

Када је реч о томе да ли ће наставити са праксом да не тренира између мечева, није био тако сигуран у то.

"Зависи. Данас је ситуација била много, много боља него у мечу пре овога, тако да ћемо видети сутра", додао је светски број један.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар