Ухапшен починилац масакра у мјесту код Неготина

Полиција је ухапсила Давора П. (35) из Јабуковца због сумње да је убио Рају Казимировића и чланове његове породице у овом мјесту, сазнаје Блиц.

Србија 25.08.2019 | 08:28
Ухапшен починилац масакра у мјесту код Неготина
Према сазнањима, мотив суровог убиства четворо мјештана Јабуковца је пљачка.

Подсјетимо, четвороструко убиство догодило се 7. августа у околини Неготина, када су из пиштоља убијени Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Љубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53). 

У жртве је испаљено 10 хитаца, а током истраге полиција је привела више од 10 људи.

Како је Блиц писао, осим што је на десетине мјештана и познаника Казимировића саслушано, њих 20 је чак и полиграфски испитивано. Егзекутори су, према налазима из истраге, у жртве пуцали из два оружја, у Рају и сестру пуцано је из једног пиштоља, а у мајку и сестричину из другог. Раја је убијен на тракторском сједишту, а жене испред трема, односно поред кућног степеништа. Убице су женама, након што су им пуцали у главу, лица прекрили крпама.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Реците Не Оружју

25.08.2019 09:34

Када су побијени рецено да је убица био добар стрелац тј да није било промасаја.Самим тим је привукао сумњу на себе јер се по орузју експонирао тамо само ми цудно да је дуго стављао слике на ФБ са орузјима која нису легална за лицно посједовање а да то полиција није провјерила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наказе су то

25.08.2019 11:08

На Инстаграму има пуно педофилије, нико не испитује особе које се не представљају својим именом, дају себи накарадне надимке, немају слику и прате дјечак и девојчице. Осим тога непознат број мале дјеце има свој профил на Инстаграму, а закон о правилност каже не испод 14 година!