Ник Кирјос, вјерни ''навијач'' Новака Ђоковића!

Аустралијанац грчког порекла не пропушта мечеве светског "Броја 1".

Тенис 18.08.2019 | 19:05
Ник Кирјос, вјерни ''навијач'' Новака Ђоковића!
Ник Кирјос је међу највернијим навијачима Новака Ђоковића, не пропушта готово ниједан његов меч, нарочито не оне у којима светски "Број 1" не забележи победу.

Аустралијанац грчког порекла, који из себи знаних разлога презире ривала из Србије и покушава да га омаловажи када год добије прилику, исхвалио је игру Данила Медведева после полуфинала Мастерса у Синсинатију, иако је релативно скоро и сам имао несугласица са високим руским сервером.

Овог пута био је одушевљен.

Кирјос, иначе, према миљеницима Западних медија гаји искључиво симпатије и поштовање, па тако никада нећете чути да се обрачунава са Роџером Федерером, Ендијем Марејом или Сереном Вилијамс, јер би и реакција медија била с правом жестока.

Можда и због тога, Мареј током последњег интервјуа за "ББЦ" није упитан за непримерен однос који Кирјос има са Ђоковићем, већ само за недавну казну коју је добио од АТП туразбог пљувања у правцу судије Фергуса Марфија током пораза од Карена Хачанова у Монтреалу.

"То није било добро, жао ми је због Фергуса, није заслужио тако нешто", рекао је Мареј.

"Ћаскао сам са њим (Кирјосом, прим. аут) мало после меча. Очигледно је све на њему, а мислим да је током претходне две недеље у Вашингтону урадио добар посао, помогао себи и користио публику на добар начин. Али, очигледно, ове недеље вратио се на оно што је радио раније. Остаје нам да се надамо да ће схватити у чему је проблем, јер је оно у Вашингтону било добро за тенис, ово сада није", говорио је Шкот, који са Кирјосом има прилично близак однос.

"Снажан пријатељски однос између њих двојице могао је да се примети јасно током Кирјосовог присуства Марејевим мечевима од повратка на терен после операције", написао је новинар листа "Тхе Телеграпх".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар