Енди Руис: Нећу у Саудијску Арабију!

Џошуа, дођи опет у Америку! Актуелни светски шампион тешке категорије Енди Руис инсистира да се борба не одржи у Саудијској Арабији већ у Сједињеним Америчким Државама.

Остали спортови 14.08.2019 | 22:15
Енди Руис: Нећу у Саудијску Арабију!
Енди Руис се преко свог "Инстаграм" профила обратио јавности инсистирајући да се борба "врати" у Сједињене Америчке Државе.

"Знам да сви говоре о мојој борби са Џошуом и имам неке новости за вас. Наравно, борићу се с Џошуом, али по својим условима – нећу у Саудијску Арабију, вратићемо борбу у САД. И то ускоро", поручио је Руис.

Чувени промотер борби Еди Хер рекао је да ова Руисова тврдња нема никавог значаја пошто су два борца потписала уговор да се њихов меч одржи на Блиском Истоку.

"Јавићемо Руису време и место догађаја и он ће доћи јер му тако уговор налаже. И он и Џошуа су уговором везани за ово и могу да гарантујем да њихови тимови не разговарају о одлагању борбе, тако да ја не видим проблем. Када је потписивао уговор био је пресрећан, јер ће га он обезбедити за читав живот. Његов је избор да се бори у рингу и свестан је да то може да га повреди, али је исто тако свестан и да може поново да победи Џошуу и одбрани појас, немам дилему да ће доћи до борбе", рекао је Еди Херн.

Бокс меч за шампионски појас тешке категорије одржаће се 7. децембра ове године у Диријаху у Саудијској Арабији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар