Потукла се са мужем, па хтјела да скочи са бебом

Београдска полиција ухапсила је Јовану Ђ. (31) која се синоћ након свађе и туче са супругом Дамјаном Ђ. (30) попела на први спрат зграде на Звездари и пријетила да ће се бацити у наручју са седмомјесечним сином, сазнаје Блиц.

Србија 14.08.2019 | 11:13
Потукла се са мужем, па хтјела да скочи са бебом
Да не дође до трагедије спријечили су полицајци из Полицијске станице на Звездари.

– За свега неколико минута на терен је дошла патрола полиције. Полицајци су успјели да кроз прозор уђу у стан и одговоре жену од сулуде намјере. Они су је савладали и ухапсили – додаје извор. 

Седмомјесечни дјечак је превезен на Институт за мајку и дијете и нису му констатоване повреде.

У болници је завршио и Дамјан Ђ. коме су констатоване лаке тјелесне повреде. Јована Ђ. је приведена у полицију.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Стана

14.08.2019 10:40

Ко зна ста је јадна зена трпила, а нема заститу ни од кога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

14.08.2019 12:13

Мозда је трпила а мозда има и свој некакав бијес који хоце да добије на безобразни нацин овај народ је катастрофа нема везе јели је муско или зенско мада у доста слуцајева зене су катастрофалне слузе се свацим негледајуци реалност у породици

Name

Глумила Будалу,

14.08.2019 15:20

уколико би желела да изврши самоубиство, то би и направила , а не овако хоче Неце , Неце ' чека полицију ; ствара проблеме друству" Е сада че она лепо у лудару " тамо че јој бити фино.

Name

Стано Не Лупај

14.08.2019 16:12

Па ја мислим да је овде висе муз трпио. А ти Стано одма кривицу на муза. Не знам да ли имас муза, јеси ли удата али да си моја зена ја бих ти за овај коментар лупио два самара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

14.08.2019 22:35

За коментар? Шамарање? Јеси то од ћаће научио, да је у реду шамарати, тући своју жену јер је рекла нешто што мисли.

Name

Вјеруј

14.08.2019 22:32

Прије су жене умирале доносећи дјецу на свијет, бројни разлози постоје за то. Зато постоје прегледи, УЗВ, доктори, савјетовалишта, да се пружи подршка, савјест прије свега младим људима, да се сачува живот сваки. Тако и понеки коментар који говори о искуству је бољи него ови што пуштате о шамарању, то је кривично дјело, насиље, узнемиравање. Срам И стид нека буде сваког, ви би шамаралии жену која вам роди дијете и то због коментара. А би ли тако лупио жену која те донијела на свијет, би само ако си животиња! Своју мајку нико не туче, па поштуј и жену која те благословила са вашим дјететом.

ОДГОВОРИТЕ