Враћа се "САМ У КУЋИ": Маколи Калкин открио...

Почетком године "20тх Центурy Фоx" открио је да Дизни има у плану римејк популарног филма "Сам у кући" уз који су одрастале генерације и генерације деце.

Занимљивости 08.08.2019 | 21:20
Враћа се "САМ У КУЋИ": Маколи Калкин открио...
Директор Боб Игер открио је да ће филм бити намењен за Дизни+ платформу пре неголи за емитовање у биоскопима. Оригинални филм сниман је под будном палицом Криса Кулумбуса, који је снимао и први филм о Харију Потеру, а уз то он је главни кривац за сву славу коју је стекао Маколи Калкин.

Управо је он новом објавом учинио да се осетимо старима сви ми који смо одрастали уз овај филм. Глумац је напунио 38 година, а сада је објавио фотографију на којој можемо да га видимо у кућном издању са лаптопом у крилу. Показао је и стомак као и тањир до пола поједених нудли.

"Овако би заиста изгледао наставак филма Сам у кући. Дизни, позови ме", написао је глумац у објави.



Још се не зна ко ће глумити малог Кевина Мекалистера или познате бандите из претходних филмова, пише Метро. Дизни ту не намерава да стане, па тако круже приче о снимању римејка "Ноћ у музеју" и још неколико популарних дечјих филмова.

Ова одлука није баш наишла на одобравање код фанова. Они су истакли да Дизни после "Аладина" и "Мале сирене" треба да престане са прављењем римејкова и филмова о њима омиљеним филмовима из детињства.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар