Србија - Финска пред пуном двораном у Зрењанину!

Распродате су све улазнице за прву праву припремну утакмицу "орлова" пред Светски куп у Кини.

Кошарка 06.08.2019 | 21:37
Србија - Финска пред пуном двораном у Зрењанину!
Женска кошаркашка репрезентација Србије овог лета је из Зрењанина кренула ка медаљи на Европском првенству, а у "Кристалној дворани" домаћини ће сада бити кошаркаши, под вођством селектора Александра Ђорђевића.

После (више него) пријатељске утакмице против Борца у Чачку, одигране по силаску са припрема на Копаонику, следи први прави интернационални дуел, против селекције Финске.

Иако ће утакмицу директно преносити РТС и Арена спорт, љубитељи кошарке у Банату сјајно су реаговали на долазак "орлова" у тај део Србије.

Како је саопштио Кошаркашки савез Србије, распродате су све улазнице за меч који се игра у среду од 21.00.

"Када год имамо прилику, са великим задовољством, припремне утакмице играмо ван Београда. Овог пута је ред дошао на Зрењанин, а чињеница да су све улазнице распродате и да влада велико интересовање за нашу утакмицу са Финском, чини нас посебно радосним", рекао је Ђорђевић.

Стратег Србије изразио је уверење да ће се играчи на прави начин одужити љубитељима кошарке који дођу у "Кристалну дворану".

Једино, односно једини који ће недостајати за максималан спектакл је ас Денвер Нагетса Никола Јокић, који ће се националном тиму прикључити дан после овог меча и можда бити у конкуренцији за дуел са Литванијом, у суботу у "Штарк арени".

Реванш у Каунасу заказан је за понедељак 12. август, након чега "орлови" иду у Атину на Акрополис куп, па већ 20. августа у Кину, где ће ради аклиматизације провести 10 дана до почетка Мундобаскета и имати још три квалитетне провере (Италија, Нови Зеланд, Француска).

Прву утакмицу на Светском купу Србија игра у Фошану против Анголе (31. августа од 9.30 по нашем времену).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар