Прочитајте шта су потписали Бакир, Човић и Додик!

Данашњи састанак страначких лидера Бакира Изетбеговића, Драгана Човића и Милорада Додика у згради делегације Европске уније у БиХ, успјешно је окончан: потписани су принципи око успостављања власти на нивоу БиХ.

Босна и Херцеговина 05.08.2019 | 16:40
Прочитајте шта су потписали Бакир, Човић и Додик!
У наставку текста прочитајте потписане принципе:

Принципи на темељу којих ће функционисати државна власт у предстојећем мандату су слиједећи:

1. Поштовати и проводити Општи оквирни споразум за мир и његових 11 анекса, укључујући и Европску конвенцију о људским правима и основним слободама.

2. Поштовати суверенитет и територијални интегритет БиХ као елемента њеног међународног субјективитета, што је најбољи гарант одрживости мира и стабилности уз поштивање дејтонске уставне структуре.

3. Наставити интеграцијске процесе у складу са Уставом и законима, усклађујући ставове и интересе свих нивоа власти у БиХ. Потврдити опредјељење за унапређење односа са НАТО-ом, не прејудицирајући будуће одлуке у вези са чланством БиХ. Све активности у овом смислу проводе се у складу са свим релевантним одлукама Предсједништва БиХ, Парламентарне скупштине БиХ и Вијећа министара БиХ, а имајући у виду уставну надлежност Предсједништва за провођење вањске политике. Комисија за НАТО интеграције БиХ ће сарађивати са свим релевантним институцијама с циљем реализације односа са НАТО-ом, укључујући израду нацрта и планова, на бази одлука Предсјендиштва БиХ и Савјета министара БиХ.

4. Имплементирати све пресуде домаћих и европских судова које се односе на Изборни закон БиХ, како би се осигурала уставна и институционална равноправност конститутивних народа и грађана те њихово легитимно представљање на територију цијеле БиХ, а у складу са Уставом БиХ.

5. У институцијама на свим нивоима осигурати заступљеност конститутивних народа и осталих у складу са уставима, а избор и именовање вршити према критерију доказане компетентности кандидата.  Усвојити законе и провести мјере потребне за спрјечавање и елиминацију дискриминације на основу етничке, вјерске, идеолошке или друге припадности и за осигуравање равноправности у остваривању права на запошљавање, школовање, социјалну и здравствену заштиту. 

6. Кроз механизам координације процеса европских интеграција у БиХ интезивно радити на усклађивању домаћег законодавства са правном стечевином ЕУ у циљу испуњавања потребних увјета за приступање БиХ ЕУ, кроз израду акционог плана за испуњавање приоритета из препорука Мишљења Европске комисије.  У процесу напретка БиХ ка чланству у ЕУ постепено створити услове да институције БиХ преузму пуни суверенитет и да се заврши мандат ОХР-а у БиХ. 

7. Договорити и провести нови сет социоекономских реформи као наставак претходне Реформске агенде, који ће бити у складу са Програмом економских реформи БиХ. Убрзати изградњу транспортне, енергетске и дигиталне инфраструктуре од стратешког интереса за БиХ и регију.

8. Интезивно проводити мјере које ће осигурати одрживи повратак прогнаних и расељених особа.

9. Унаприједити институционални и законодавни оквир те проведбене капацитете како би се ојачала превенција и борба против корупције, организованог криминала, укључујући прање новца и тероризам.

10. Наставити изградњу добросусједских односа са Републиком Хрватском, Републиком Србијом и Републиком Црном Гором, уз рјешавање отворених питања на принципима реципроцитета, међусобног уважавања и поштивања међународног права.

11. Позивамо Парламентарну скупштину БиХ на формирање Комисије за именовање Савјета министара БиХ те осталих радних тијела у складу са Уставом и пословником.

12. У случају неименовања Савјета министара БиХ у року од 30 дана од потписивања, овај Споразум не вриједи.

(СБ)

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

Ја

05.08.2019 14:41

Ја мислим да цемо ми 2030. у НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 15:19

Најбитније је поштовати устав и закон. Да неможе доћи нетко и стављати Приватни интерес изнад закона

Name

Честитка

05.08.2019 15:38

Свим љубитељима Путина и гласачима за Милорада ДОДИКА и СНСД честитамо улазак БиХ у НАТО ПАКТ. Са жаљењем констатује о да је тај исти Милорад Додик и СНСД избламирали по ко зна који пут НС РС која је њиховом вољом донела одлуку о војној неутралности.Није битно што је једно причао, а друго ради народ и даље гласати за Додика и вољети Путина, а бити члан НАТО пакта и слати војнике на границе Русије у Бугарску, Летонију, Естонију и Литванију. Што је давно рекао покојни Јован Рашковић :"Срби су луд народ", али ово је баш неопевано лудило.Друга два народа не треба да славе улазак у НАТО и за то награђују лидере СДА и ХДЗ јер БиХ у НАТО уводе искључиво Милорад Додик, Небојша Радмановић и Никола Шпирић. Само та три политичара су заслужна за НАТО пут БиХ.

Name

СДА БиХ

05.08.2019 15:41

Ово је нас стратески партнер СНСД и Милорад Додик потписали данас да заједно успиставимо власт на нивоу БиХ. "Наставити интеграцијске процесе у складу са Уставом и законима, усклађујући ставове и интересе свих нивоа власти у БиХ. Потврдити опредјељење за унапређење односа са НАТО-ом, не прејудицирајући будуће одлуке у вези са чланством БиХ. Све активности у овом смислу проводе се у складу са свим релевантним одлукама Предсједништва БиХ, Парламентарне скупштине БиХ и Вијећа министара БиХ, а имајући у виду уставну надлежност Предсједништва за провођење вањске политике. Комисија за НАТО интеграције БиХ ће сарађивати са свим релевантним институцијама с циљем реализације односа са НАТО-ом, укључујући израду нацрта и планова, на бази одлука Предсјендиштва БиХ и Савјета министара БиХ. Јос јуце смо вам казали да це Додик пристати на НАТО пут БиХ, јер је то потписао сам Небојса Радмановиц из СНСДа, по налогу и дирwктиви насег пријатеља и стратеског партнера Милорада Додика. Сретно Милораде и СНСД. Немој слуцајно да их зовете "бакировци", јер они то нису, они су нам стратески партнери.

Name

Ре СВИМА

05.08.2019 16:28

Написао сам Вам јуче, "Прудски споразум" Сулејман Тихић избачен из политичких игара, "Бутмирски споразум" избачен из политичких игара Харис Силајџић, написао сам да се спрема споразум и са Бакиром Изетбеговићем да и он "насједне" као и наведена двојица. Свима Вама који не вјерујете ово је споразум који је захваљујући СНСД постигнут, који има све елементе да се ништа у БиХ не може урадити без Републике Српске.

Name

Ре Честитка

05.08.2019 16:35

Ако је тачно оно ŝто је на прес коференцији Додик објаснио мислим да је Изетбеговић у великим проблемима Сад све зависи ко како тумачи споразум,лично мислим да је он теŝко остварив...

Name

ВАЛТЕР

05.08.2019 18:11

Зар неко има разлога да сумња у тезу да ми нисмо народ нормалан.Ово лудило које демонстрира додик није виђено у политичкој историји! Он је и за НАТО и за Путуна и за поштовање дејтонског споразума и за распад Б и Х и за пренос надлежности и за покретање иницијативе за враћање надлежности за поштовање устава и закона и да се открију убице Давида и да се не открију и за све што се од њега тражи само да не иде с власти и не оде тамо гдје му је заиста мјесто

Name

Ре Ре Свима

05.08.2019 19:01

највазније је да се постује уредјење и територијални интегритет БиХ и да се иде у НАТО. А вама крезубим бирацима остаје да се тјесите на нацине које сами смислите.

Name

РЕ РЕ

05.08.2019 19:08

Ово је урађено данас када је сећање на "Олују" да не буде у јавности буке и прође не запажено. СДА има министра одбране и дипломатије и они ће послати МАП у НАТО. Додик ће букати и викати дан-два и то је то као и увек одлука иде у име БиХ. Данас је на конференцији за новинаре био као из центрифуге и није било оне дрчност. Није њему брига што ће га народ осудити јер зна да неће јер треба овом народу што није одселио још 10 година по уласку у НАТО да сконта ју да су у НАТО. Њега брине Путин и Русија и како прођу они који покушају или успеју да га преваре.Ово је супер за Вучића јер он чека како ће Додик проћи и ако прође Додик њему се отварају врата да призна Косово и уђе у НАТО.

Name

Комсиц Зељко

05.08.2019 20:14

Ово се зове рацун без крцмара, али видјет цемо

Name

ЈАНКО

05.08.2019 20:45

А кад ћемо сазнати КО ЈЕ УБИО ДАВИДА

Name

семберац

06.08.2019 07:53

Нека ми неко од вас "паметних" показе гдје писе у тексту да се улази у НАТО! Односе са НАТО-м, имају и земље које нису цланице НАТО-а, а овдје се само спомињу односи и реализација односа. Задња тацка је овдје најзанимљивија и Бакир це одиграти на ту тацку...

Name

Американац

05.08.2019 14:43

Ста је са Нато-ом и Мап???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ибро Гаговић

05.08.2019 16:00

Ево трећи пут читам и нигдје не поменуше Резолуцију НСРС о војној неутралности! Не кажу ни да ћемо пратити Србију у вези НАТО. Само кажу на бази већ усвојених одлука Предсједништва, Савјета министара, ЗАкона и Устава БиХ! Нигдје РС. Али нема везе, ако Додик каже то је добро, његови климоглавци сви одреда кажу: то је више него добро!

Name

075

05.08.2019 16:14

Поштовати суверенитет и територијални интегритет БиХ као елемента њеног међународног субјективитета!! Овиме је све речено!!

Name

Вупер

05.08.2019 14:51

Напокон су и ове тупађзије дотерани у јарам, а било је више и њховог тупљења доста. Ко још за ову тројицу буде гласао нека одмах питписе себи јад и беду

ОДГОВОРИТЕ
Name

078

05.08.2019 16:27

Нису то тупаџије него криминалци.Није застој био због националних интереса него због подјеле плијена

Name

Гламоц

05.08.2019 16:43

Ово сто су потписали је за безвезњака. Ове три странке це и сљ. 3,5 год. радити као и претходне 4. Иста прица и политика, знаци продавање магле.

Name

Ре Гламоц

05.08.2019 17:55

Слазе ме. Па ово је је све логицно.

Name

Оливер

05.08.2019 14:51

Једном ријечју : прашина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

05.08.2019 15:06

све це они потписати и договорити се само даби остали на власти мислим да веци криминалаца нема у бих само гласајте за овај тројку и цека вас јада и биједа

Name

ре.Зиле

05.08.2019 23:32

Глуп си или ста? О каквој тројци прицас, Бакир је добио оно сто је тразио цијело вријеме. Ово је пораз Додика и срба, глупсоне .

Name

Злаја

05.08.2019 14:57

Читајте ово крезуби гласачи који гласате за ове три карикатуре. Вас нахране националном мржњом ,измисљеном идеологијом и бајатим сендвичима, све то да би добили ваш глас а онда праве бизнис а ви полако пакујте торбе па на бауштелу у бијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Три лопова

05.08.2019 15:01

Свецано се обавезују, да це сваки у свом тору да пљацка сто је висе могуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б

05.08.2019 15:09

све це овдје бити како Медјународна заједница казе, само лагано, пара врти гдје бургија неце

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

05.08.2019 15:13

Ма каква МЗ, и они су исти олош.

Name

Радован ИИИ

05.08.2019 15:10

Бла бла бла бла бла... млаћење празне сламе... потписују да ће поштовати оно што су већ потписали... Ово ни'дје нема... А Wигемарк будалетина тешка... идеалан за наше просторе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парак

05.08.2019 15:11

Ја сам Србин из гласам за СНСД и искрено се надам да ћемо ући у НАТО. Бојим не наших будала и сматрам да је НАТО гарант мира, а то нам је на овим просторима свима потребно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 22:01

А сада Миле потписи И овај документ. Цекај Ларсе, па овдје писе да морам дати оба своја бубрега Американцима. Ма ниста не брини, само ти потписи. :)))

Name

Луд збуњен нормалан

05.08.2019 15:13

Иде ли МАП у нато мислим шаље ли се национални план или не.... Зна ли ко да ми одговори???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

05.08.2019 15:16

Фали тачка 13 "Лидери се обавезују да подијеле сендвиче народу у року од 30 дана, а народ се обавезује да гласа као и до сада и не диже фрку и галаму".

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

05.08.2019 15:36

Из свега написаног видиљиво је да име новог предсједавајуцег СМ гласи Средоје Новић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 17:30

Познати интелектуалац

Name

Јок море

05.08.2019 17:44

Нема година довољно..

Name

блиц

05.08.2019 20:22

Боље да буде Средоје ,који је одмјерен ,нормалан, културан и није криминалац као онај зваљо Тегелтија. У СНСД 90% чланова је против тога да Тегелтија буде председавајући СМ

Name

Директ

05.08.2019 22:03

Ако Новиц буде параван за криминалце, ето нама новог Тегелтије.

Name

Мартин

05.08.2019 15:53

Споразум сам процитао али нисам ниста из њега извукао.То треба јасно казати по имену појединацно ко је за Нато а ко није, и потписом то потврдити. Толико тацака споразума а главна дефиниција нејасна.Само замајавање и цување својих столица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 16:47

Сви су за НАТО

Name

Директ

05.08.2019 22:04

Сви Босњаци и сви Хрвати.

Name

дусанцули

05.08.2019 15:56

Јел овај поред Вигемарка Средоје Новић? Човјек има преко 70 година а и даље ведри и облачи умјесто да љуља унуке. Ма шта унуке, праунуке. ДБ и комуњаре су нама Србима дошли главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок море

05.08.2019 17:45

Ма шта 70..??!! Још пет додај..

Name

борац

05.08.2019 16:01

Тацка 12 од осталог нема ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзосуа

05.08.2019 16:14

Искрене цеститке народу и осталима у БиХ. Конацно цемо добити оно сто су нам одредили. Ко задњи нека покида каблове да се висе никад не упали свјетло. Са срецом свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пп

05.08.2019 16:22

Сад ЦЕ наси политицари да Нас убнедјују КАКО је то БАС ДОБРО ЗА НАС ТО КАКО СУ СЕ ОНИ ЗДУСНО БОРИЛИ ДА УДЈЕМО У НАТО И КАКО ЈЕ ТО ЗА НАС ДОБРО! А јуце сто се прицали то је избрисано И СТО ПРИЈЕ ДА ТО ЗАБОРАВИМО А НЕДО БОГ ПОМИЊАЊА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

05.08.2019 16:26

ја селим за Русију ... а нека вас и у бих и у нату и еу зивите зарадјујте еурице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Коциц

05.08.2019 17:18

Само Нато србина спасава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

05.08.2019 17:26

ЈА КАО ВОЗАЦ АУТОБУСА КОЈИ ЈЕ ПУНО ПУТА ВОЗИО СНСДове ПОЛТРОНЕ НА РАЗНЕ ДОДИКОВЕ ЦЕРЕМОНИЈЕ СА ОБАВЕЗНО ПУТИНОВОМ СЛИКОМ НА СОФЕРСАЈБИ АУТИБУСА И КЛИЦАЊУ ЊЕМУ, САД ЦЕТИТАМ УЛАЗАК У НАТО, ЦЕСТИТАМ ИМ НА ЊИХОВОЈ МАЛОУМНОСТИ КОЈЕ САМ ЈА УВИЈЕК БИО СВЈЕСТАН СЛУСАЈУЦИ ПРИЦЕ У АУТОБУСУ. САД ПИТАМ ОВЕ ЈАДНИКЕ БЕЗ МОЗГА ,ЈЕСУ ЛИ СВЈЕСНИ КОЛИКО СУ ГЛУПИ,,?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

05.08.2019 18:01

Браво на коментару. Њихова једина икона је новчаница од 500,,€

Name

Правда БЛ

05.08.2019 18:19

Види се да си возац аутобуса

Name

Е Мој Софер

05.08.2019 21:10

глуп си ко леви тоцак од твог буса...сто мало ниси зајахо у амбис...а ти искакањем једини презивели...пуно би те народ ценио.И сад нам цакулас да си се сваста наслусо...на гробље па се јадај деди црвени кмеру...робе за 500км.

Name

Народ

05.08.2019 17:38

Ово је данас Милорад Додик потписао: -Принципи на темељу којих ће функционисати државна власт у предстојећем мандату су слиједећи: - Поштовати и проводити Општи оквирни споразум за мир и његових 11 анекса, укључујући и Европску конвенцију о људским правима и основним слободама. - Поштовати суверенитет и територијални интегритет БиХ као елемента њеног међународног субјективитета, што је најбољи гарант одрживости мира и стабилности уз поштивање дејтонске уставне структуре. - У институцијама на свим нивоима осигурати заступљеност конститутивних народа и осталих у складу са уставима, а избор и именовање вршити према критерију доказане компетентности кандидата. Усвојити законе и провести мјере потребне за спрјечавање и елиминацију дискриминације на основу етничке, вјерске, идеолошке или друге припадности и за осигуравање равноправности у остваривању права на запошљавање, школовање, социјалну и здравствену заштиту. Издаја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

05.08.2019 21:52

издаја чега и кога?

Name

Директ

05.08.2019 23:31

Издаја прије свега својих гласаца, а онда и Републике Српске.

Name

мистер x

05.08.2019 19:16

ха,ха,ха е јесте вала зајебао путина и ове из цркве,водили су активну кампању за њега на изборима,убацио је 40.000 лазних листица у кутије ,све су уцинили да додје на власт,како би спрецио улазак бих у нато,а сада им је ударио"кајлу"!нато це му сад дозволити да заврси мандат и да се 2022 покупи са својим пљацком стеценим новцем и збрисе у непознатом правцу!а давор драгицевиц це мозда тек тада добити дозволу да објави видео записе(које су му они дали),који су кљуцни доказ о убуству давида ,а који су оцито слузили само за уцјењивање додика и његове банде!то су американцу,па нису они дзаба цинили све оне гадости по салвадору и сл.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре свима

05.08.2019 19:45

Велика побједа Додика и Човића.Уз ВСТС,ЦИК,сад орезимају контролу и над СМ.Приступање Натоу је онемогућено и стављено ад акта.Елииминисана је опозиција из РС која је практично смрљена.Човић такође много добија- нови закон којим ће Хрвати вратити 50 % утицаја у власти Федерације а и случај Комшић се више неће моћи поновити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 22:10

С тим да са овим око НАТО-а, Додик је себе елиминисао на политицкој сцени, посто 90 одсто Срба неце у НАТО.

Name

рациц

05.08.2019 20:12

Е 'алал им пита кромпируса ... И за ово они примају плату ... И ста сад ? Ста су конкретно они то потписали ? Ниста, само празне фразе и уопстене ставове, као кад мисица у купацем костиму казе "Борицу се за мир у свијету". Е мој народе блесави само гласај за ове дилбере и даље ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НА све је спреман

05.08.2019 20:36

Написао сам да је Миле на све спреман. Палмер је своје одрадио, само су задњњих мјесец дана будале могле насјести на спиновање како ће Шаровић формирати савјет министара.То би исто било када би рекли да је Вучић против НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.08.2019 20:37

Ја се надам и прије.Што прије то боље за србе у РС а поготово и Источном Сарајеву.Данашњи дан је прекретница за РС јер уласком у НАТО сачуваћемо пуно српских глава.Вријеме ће то показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они Везе Немају

05.08.2019 21:04

ста су потписали...јебига,кад се мора...досла вода до грла са говнима заједно...они свакако са политиком и овим текстом сто им је потурен немају појма...нису се родили блефери за тај занр посла...они су кримоси ове дрзаве и самопрогласене ублехе , водје овог криминалног народа

Name

ДЗЕФ

05.08.2019 20:54

Ако се 50% реализује од овога, бит це то успјех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 22:19

Америке над Русијом, да се не лаземо, посто ми градјани БиХ немамо никакве конкретне користи од уласка у НАТО, цак имамо неку врсту стете, посто НАТО коста, а и оцигледно постајемо нова Црна Гора тј. Јос једна анти-руска територија, која се додворава онима који ни не знају гдје се налазимо.

Name

Директ

05.08.2019 21:50

Ово звуци понизавајуце! Ово ме подсјети на поцетак 90-их, када је Тудјман у Хрватској давао тамосњим Србима да потпису да прихватају независну Хрватску. На то ме ово некако подсјеца. Миле це се на крају и потурцити, како је кренуо. На ста је спао. Некада је барем несто одбијао да потписе, док сад прихвата све, ма колико то било увредљиво уопсте за здрав разум. Па Дејтон је прихвацен 1995! Зар то мора поново да се потписује и тако сваких 4 године?! Ово све говори колико је Додик оцајан и у коликој су банани они који су постављали ове и овакве услове. О НАТО путу нецу ни да говорим, али морам. Па то је најгрубље могуце мијесање Запада у унутрасње послове неке земље! Запад гура НАТО, као сто банке гурају зивотно осигурање уз кредит као несто обавезно уз кредит и све то наплате. Теско се оној земљи у којој је НАТО услов за формирање власти. Па такав конкретан слуцај није запамцрн у историји цовјецанства. Да то буде услов за формирање власти. То све говори колико је БиХ банана дрзава и није ни цудо засто људи бјезе одавде. Ја сам мислио да наси политицари су једини који вриједјају просјецну интелигенцију насег народа и других народа у БиХ, кад оно Запад је јос гори. Изгледа да сви они гурају народу оно сто је њима битно, а народ ко сљиви. Ово све ми мирисе на то да и наси политицари и странци гурају неке ствари како би испровоцирали народ да се одсели одавде, јер једном када продре НАТО у БиХ, многи це отици на Запад, јер неце многи хтјети да зиве под западним правилима са биједним стандардом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 22:25

Овом игром са Западом, Додик ризикује одлазак Руса из Рафинерије уља Модрица и Рафинерије нафте у Броду, као и повлацење Русије из дијела гасовода који би пролазио кроз РС. Не мозе на двије столице, Милораде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курајбер

06.08.2019 01:19

А зашто у згради Европске комисије, зашто се потписивање њје одржало у згради Предсједништва БиХ или Парламенту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

06.08.2019 16:48

Хаха па намјесници морају тамо потписати

Name

ОДГОВОРНОСТ

06.08.2019 04:30

Под хитно сазвати Народну Скупстину РС и позвати на одговорност српског цлана предсједниства.Како се сјецам донесена је одлука о војној неутралности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјетар

06.08.2019 06:52

Ниста нема нејасно.Ова тројица це гдје год им казу они који су их довели и дрзе на власти.Ниста цудно око мисљења јер они сваки сат имају друго мисљење за народ а по своје кљуцно мисљење иду код својих ментора,странаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

06.08.2019 08:31

Које фаце, "људина до људине". Неце нас додо у нато, нема о том приче. НСРС донијела декларацију о војној неутралности и нико то не смије и неће прекршити, једино наравно хоће додик. Он је једина особа која крши све сто НСРС донесе, а да заведе поједине будале он то у НСРС и предложи и послије понизи скупштину и то прекрши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсто из Улога

06.08.2019 09:19

Несто ми зао ових острасцених коментатора. Политика је ствар договора а не зеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

06.08.2019 11:05

НАТО није никаква држава па према томе нема шта да се пита за било шта у вези појединих држава. Шта је НАТО ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

06.08.2019 15:59

Нигдје Републике Српске у тексту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхунга Wунга

06.08.2019 17:30

Договорили се лесинари,сад це да нас мрцваре наредне 4 године.У овој дрзави је најбоља она Влада која је у техницком мандату,њихова могуцност крадје је најмања.Данас висе него икад се слазем са идејом Синисе Ковацевица да би ми требали да расписемо тендер за неког уљудјеног окупатора,да нас доведе у ред,јер ми ,овакви какви јесмо,унистисмо све око себе.Нама треба тутор,нисмо ми за демократине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М2

06.08.2019 20:31

Ко боље процита, овде нигдје не писе сагласност за улазак у Нато. Ово унаоредјење мозе знацити несто или ниста. Само је рецено да це се о томе одлуцивати на нивоу БиХ. Али то не знаци да це бити тако одлуцено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.08.2019 11:43

НИЈЕ БИТНО ДА ЛИ ЋЕМО У НАТО.НЕГО ШТА ПИШЕ НА ПАПИРУ.ДОПИСИВАЊЕ ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ КАО У СУДОВИМА ПАПИРИ ДО ПЛАФОНА.СВИ ЋЕМО ПОМРИЈЕТИ ПРИЈЕ НЕГО ШТО НАША ПАМЕТ НЕШТО УРАДИ А БУДАЛЕ ЗАЋУТЕ.

ОДГОВОРИТЕ