Ријанина двојница

Певачица Ријана остала је у шоку када је сазнала да има двојницу, и то не било какву двојницу. У питању је девојчица која невероватно подсећа на певачицу.

Занимљивости 25.07.2019 | 13:24
Ријанина двојница
Наиме, Ријанини фанови сугерисали су певачици да се на друштвеним мрежама појавила девојчица која толико личи на певачицу да је она када је видела фотографију девојчице остала запрепашћена.

Своје одушевљење поделила је са својим пратиоцима на Инстаграму."Само што ми није испао мобилни телефон. Како?", написала је Ријана на свом Инстаграму и објавила фотографију девојчице која изгледа као њена млађа верзија, преноси "Енеwс".

До мале двојнице дошла је након што су јој фанови на друштвеним мрежама указали на девојчицу која на мајчином Инстаграму већ гради каријеру модела.

"Кад си родила дете?" коментарисао је невероватну сличност репер Снуп Дог.

Чуђењу на Инстаграму придружили су се глумица Пријанка Чопра и манекенка Миранда Кер, а фотографију је поделила и манекенка Тајра Бенкс, надајући се да ће девојчица направити успешно модно име.

Мајка ове прелепе девојчице на Инстаграму свакоднвено објављује њене фотографије. Очигледно је да је сличност између девојчице и певачице велика, а Ријанина објава на Инстаграму повећала је број пратилаца маме ове слатке девојчице.

"То је моје дете", поносно је написала мама испод фотографије коју је објавила певачица са Барбадоса.

Б 92
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар