Хјустон озбиљно загризао за Стефана Јовића!

Стигао позив и с Малог Калемегдана! Специјализовани кошаркашки портал Баскетбалл Спхере први је објавио да НБА клуб из Тексаса прати српског репрезентативца, као и Макаби из Тел Авива. МОЗЗАРТ Спорт сазнаје да је Јовић добио позив од бившег клуба.

Кошарка 25.06.2019 | 20:38
Хјустон озбиљно загризао за Стефана Јовића!
Српска колонија у НБА лиги могла би од лета да буде јача за још једно име - Стефана Јовића!

Специјализовани кошаркашки портал Баскетбалл Спхере сазнаје и први је објавио вест да је српски репрезентативни плејмејкер на радару Хјустон Рокетса, али и да Бајерн жели да га задржи, као и да је у игри остао Макаби из Тел Авива, који се неколико месеци помиње као могућа дестинација за рођеног Нишлију.

Према накнадним информацијама МОЗЗАРТ Спорта, НБА клуб из Тексаса врло озбиљно је заинтересован за освајача светског, европског и олимпијског сребра, а клупски челници се неко време баве дубљом анализом његових играчких квалитета.

Како сазнајемо, Стефана Јовића је у претходном периоду звала и Црвена звезда. Први човек српског и регионалног шампиона Небојша Човић волео би да Јовић постане један од лидера новог пројекта и главни организатор игре, за шта би му био понуђен двогодишњи уговор. Ипак, репрезентативац из Ниша у овом тренутку није сигуран у опцију повратка у Србију првенствено јер су у игри потенцијално врло озбиљни послови. Мада, позив с Малог Калемегдана му је заголицао машту, пошто је познато да је Јовић велики звездаш. 

Стефану Јовићу истекао је уговор са Бајерном одмах пошто је одбрањена шампионска титула у Немачкој. Баварски клуб жели да разговара с Јовићем и покуша да га задржи, пошто је био један од главних креатора новог успеха у немачкој лиги, али и врло доброг издања клуба у Евролиги, које се умало завршило пласманом у четвртфинале! Преговори око новог уговора могли би да почну већ од петка, али то све зависи од договора тренера Дејана Радоњића и клупске управе. Жеља да Јовић буде на истој адреси и наредне сезоне није спорна. 

У овом тренутку не може да се каже да је Стефан Јовић близу потписа са било којом од заинтересованих страна. Зато би наредни период могао да буде пун изазова за једног од хероја нације. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боx

25.06.2019 21:58

ХЕРОЈ НАЦИЈЕ...ста то он уради за нацију...сваста

ОДГОВОРИТЕ