Лазићу нови трогодишњи уговор са Звездом

Капитен КК Црвена звезда Бранко Лазић потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима, саопштио је српски и регионални шампион.  Капитен и "министар одбране" веран Звезди.  Бранко Лазић у понедељак се обавезао да ће црвено-бели дрес носити до лета 2022. године.

Кошарка 25.06.2019 | 08:00
Лазићу нови трогодишњи уговор са Звездом
Рекордер по броју одиграних утакмица у црвено-белом дресу (више од 500) и броју освојених трофеја (четири АБА лиге, пет државних шампионата, четири Купа Радивоја Кораћа и Суперкуп АБА лиге) тако наставља своју каријеру у црвено-белом дресу.

Лазић иза себе има још једну успешну сезону, пошто је као капитен предводио екипу до три трофеја (Суперкуп АБА, АБА лига и СЛС).

Капитен екипе, Бранко Лазић (30 година, 197 цм), потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима, што значи да би на Малом Калемегдану могао да проведе чак 11 сезона - од 2011. до 2022!

Лазић је овог пролећа употпунио своју ризницу трофејима АБА лиге и домаће Суперлиге, па сада има укупно четири титуле регионалног и пет титула државног првака, уз четири Купа Радивоја Кораћа и један Суперкуп АБА лиге.

''Велика нам је част и задовољство што смо продужили уговор са Бранком Лазићем. Његово име везује се за стабилност клуба и трофеје које смо заједно освајали претходних сезона, а било их је заиста много. Сада смо поново у Евролиги, имамо обавезу да наставимо у истом ритму, а останак капитена је један од корака у том правцу'', истакао је директор Звезде Филип Сунтурлић.

"КК Црвена звезда након нових уговора Билија Берона и Бранка Лазића, наставља даље активно да се припрема за нову сезону, а о свим даљим потезима клуб ће обавештавати јавност искључиво на клупском сајту и друштвеним мрежама КК Црвена звезда", саопштио је шампион Србије.

Бранко Лазић размишљао СЕКУНД, па потписао уговор! "Не, размишљао сам једну секунду", рекао је Лазић за сајт клуба.

Капитен кошаркашког клуба Црвена звезда Бранко Лазић продужио је у понедељак уговор са црвено-белима. Искусни кошаркаш изјавио је да ниједног тренутка није имао дилему.

"Не, размишљао сам једну секунду", рекао је Лазић за сајт клуба.

Лазић је потписао нови, трогодишњи уговор са Црвеном звездом, чији је члан већ осам година, током којих је освојио 14 трофеја.

Навео је да су очекивања и убудуће највиша могућа.

"Очекивања су највиша могућа, али са друге стране нам следи формирање екипе, период привикавања и припреме. Циљ је да се на најбољи могући начин припремимо, баш као што смо урадили и претходне сезоне. Сада ће бити у толико другачије јер играмо Евролигу, више утакмица, али очекујемо да на домаћем терену имамо велику подршку навијача и да у најјачем европском такмичењу наставимо где смо стали претпрошле године", казао је Лазић.

Додао је да ће тек по истеку новог уговора размишљати шта даље и да је сада концентрација на новој сезони.

Извор: Б92/мондо.рс, Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Глас

25.06.2019 10:36

Мој Лазицу сједи на клупи као помоцник и повуци се док мозес

ОДГОВОРИТЕ