Наполи хоће Миленковића, али је неозбиљан!

"Блеки" би могао да се пресели на југ Италије, али чини се да Наполитанци нису толико озбиљни на основу прогноза тамошњих медија. То би могло да одбије српског штопера не само сада, него и у идућим сезонама. . .

Фудбал 20.06.2019 | 16:58
Наполи хоће Миленковића, али је неозбиљан!
Наполи се распитује за Миленковића, али помало и неозбиљно.

Клуб са југа Италије током прелазног рока ће знатно променити изглед екипе, а највише тога зависи од потенцијалне продаје Калидуа Кулибалија, односно новца који ће од његовог уносног трансфера добити Наполитанци.

Превентивно, Наполи је ступио у преговоре са неколико дефанзиваца, а на тој листи жеља Карла Анћелотија - наш Никола Миленковић је трећи, преноси локални италијански медији.

Прва идеја Наполија као замена за стаменог сенегалског штопера Кулибалија је Костас Манолас из Роме, потом Нејтан Аке из Борнмута, док уколико пропадну договори с њима - Наполи ће кренути на "Блекија".

За сада нема договора ни око цене, Наполи је послао понуду од 20 милиона евра за талентованог играча Фиорентине, а клуб са севера тражи најмање 30.

ГДЕ ЋЕ КУЛИБАЛИ?

Шампион Енглеске Манчестер Сити понудио је Наполију 95 милиона евра за трансфер сенегалског фудбалера Калидуа Кулибалија, преноси Газета дело Спорт. Менаџер "грађана" Пеп Гвардиола жели да се појачања у средишњем делу одбране и Кулибалија учини најскупље плаћеним дефанзивцем икада, односно надмаши трансфер Вирџила ван Дајка из Саутемптона у Ливерпул од 84 милиона. Снажни и хитри Сенегалац би одмах заузео место доскорашњег капитена Венсана Компанија, који је недавно прихватио да се врати у Андерлехт у улози тренера-играча.

У Фиренци то сматрају неозбиљним почетком преговора и то би могло да "охлади" интересовање Николе Миленковића да промени средину и заигра за њих, како ове тако и наредних сезона, а видећемо да ли ће прећи у неки други клуб или остати код "љубичастих" који имају новог власника.

Миленковић ће у октобру прославити 22. рођендан и у прошлој сезони, његовој другој на "чизми", одиграо је 38 мечева за "Виолу" и постигао три гола.

Бивши дефанзивац Партизана, који може да игра као штопер и десни бек, тренутно је са младом репрезентацијом Србије на Европском првенству у Италији и Сан Марину, где је одиграо свих 90 минута у поразу од Аустрије (2:0) на старту турнира.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар