Тринкијери: Надам се да ће спој љубави и вриједног рада...

. . . резултирати победом.  Андреа Тринкијери, тренер Партизана, изјавио је да ће Црвена звезда бити растерећенија у четвртом мечу финала Суперлиге.

Кошарка 16.06.2019 | 21:08
Тринкијери: Надам се да ће спој љубави и вриједног рада...
У понедељак, 17. јуна, игра се четврта утакмица, у којој Партизан од 18 часова дочекују Црвену звезду.

Након пораза у трећој утакмици и предности Црвене звезде у финалној серији, црно-бели имају прилику да пред својим навијачима изборе продужетак борбе за титулу шампиона Србије.

Пред утакмицу број четири, тренер Партизана НИС, Андреа Тринкијери, изјавио је:

"Са пар грешака довели смо себе у ситуацију да играмо утакмицу за останак у серији. Оно што у таквој позицији донекле може да нас храбри је то што смо и у првој, а посебно у трећој утакмици, изградили ситуацију да будемо на корак до победе. Нажалост, недостајало нам је оно о чему сам већ причао: једна лопта, једна тимска одбрана," поручио је Тринкијери.

Италијански стручњак сматра да је Звезда фаворит у понедељак и да ће његови изабраници морати да своје грешке сведу на минимум

"Звезда ће сутра бити растерећенија од нас, што фаворита увек ставља у лагоднију позицију. Знамо да ће бити јос теже, знамо да ћемо грешке морати да смањимо на минимум, знамо да ћемо морати да одиграмо скоро савршену утакмицу. За то је првенствено неопходно да апсолутно свих 40 минута будемо максимално концентрисани на циљ, да нам фокус ни на секунд не скрене са задатака. Од велике помоћи биће нам и подршка навијача, овог пута сви као један морамо да будемо уједињени како бисмо изборили мајсторицу. Играчи које тренирам имају квалитет, снагу, жељу да покажу да су бољи од ривала. И што је најважније, за Партизан и гробаре их веже љубав, а љубав као што знате често чини чуда. Надам се да ће спој те љубави и вредног рада током свих ових претходних месеци резултирати победом, која ће нам омогућити да покушамо да направимо чудо,"завршио је Тринкијери.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар