"Ноле и Федерер имају дјецу! Нека се пензионишу!"

Тони Надал, стриц и бивши тренер Рафаела Надала, нашалио се на рачун Роџера Федерера и Новака Ђоковића.

Тенис 13.06.2019 | 08:00
"Ноле и Федерер имају дјецу! Нека се пензионишу!"
Он је говорио и о великом успеху свог штићеника Рафе, који је на Ролан Гаросу освојио 12. титулу у каријери.

Тони је рекао да увек верује у Рафу, а затим се нашалио на рачун његових највећих ривала, који, за разлику од Шпанца, већ имају децу.

"Увек верујем у Рафаела јер не видим како не би. Роџер је најбољи играч свих времена, али видећемо да ли ће освојити 21. Слем на Вимблдону. Он је одрадио све што је требало, има четворо деце и требало би да се пензионише, као и Ђоковић који има двоје деце", нашалио се Тони Надал у интервјуу за "Онда Серо".

Причао је и томе кроз шта је Рафа прошао да би дошао до титуле на РГ.

"Ролан Гарос је велики турнир који је тешко освојити. Сећам се тешких тренутака које је имао у Монте Карлу и Барселони. Често се налазите у тешкој позицији, али увек морате да знате да можете да побеђујете. Никада нисте толико далеко. Одувек сам мислио да ће Рафаел бити фаворит ове године (на РГ). Ако игра добро, онда је најбољи 'шљакаш'", истакао је стриц Тони.

"Бик са Мајорке" раније је рекао да верује да је могуће да неко изједначи или обори његов рекорд од 12 титула у Паризу, а Тони је сагласан. Ипак, шансе су мале.

"Мислим да ће бити изузетно тешко да неко понови ово и освоји титулу 12 пута. Али, ако је Рафа, који је тотално нормална особа, то успео, онда може и неко други. Он ће играти још пар година", закључио је Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар