Славна латино дива обожаваоцу играла у крилу

Ако се сме судити по првом наступу америчке певачице Џенифер Лопез, у оквиру турнеје "Ит’с Мy Партy", обожаватеље њене музике чека прави шоу када је музичко-сценски перформанс у питању.

Забава 12.06.2019 | 13:17
Славна латино дива обожаваоцу играла у крилу
Хиљаде њених фанова са нестрпљењем је чекало почетак најновије концертне турнеје, која је почела наступом у Лос Анђелесу.

Публика је, као што се и очекивало, уживала у фантастичном наступу певачице, која је својим кореографијама, али и костимима довела публику у транс.

За потребе наступа у оквиру турнеје "Ово је моја журка", направљено је укупно 195 костима, од којих 19 за Џенифер Лопез и 176 за плесаче и чланове бенда који су покривени Сваровски кристалима.

Четрдесетдеветогодишња латино дива је својим минијатурним сценским костимима, којима је додатно нагласила своје облине, а понајвише своју задњицу, одушевила све присутне.

Атмосфера се додатно усијала када је публици приуштила поглед на њене облине док је тверковала.

Али то не може да се упореди са реакцијом једног од "срећника" из публике, кога су плесачице извукле на позорницу и прво му оне приуштиле "врући плес" у крилу, да би потом уступиле своје место јединственој Џенифер Лопез.

Светска турнеја популарне певачице обухвата преко 30 наступа на више континената и представља прославу 50. рођендана Џенифер Лопез, који пада 24. јула ове године.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цудо

12.06.2019 13:01

Тако су скоро све и поцеле

ОДГОВОРИТЕ