Никола Роквић стигао до последње дестинације у Србији!

Певач Никола Роквић кренуо је на пешачење од Београда до Егине, 1.060 километара, где ће се помолити Светом Нектарију Егинском.

Забава 02.05.2024 | 18:26
Никола Роквић стигао до последње дестинације у Србији!

Никола је са супругом Бојаном основао фондацију "Породица" за помоћ родитељима и деци, којима је помоћ неопходна.

Роквић се често оглашава на друштвеним мрежама, те је сада своје пратиоце обавестио да се налази на последњој дестинацији у Србији.

- Помаже Бог драги људи, ја сам у манастиру Светог Прохора Пчињског. Данас је последња дестинација у Србији, сутра Боже здравља, идемо кроз Македонију. Желим само да вас обавестим да смо до сада прикупили 13 милиона динара. Бог вас благословио и хвала вам што подржавате ову нашу мисији и идемо даље до нашег циља - рекао је Никола у свом обраћају путем Инстаграма.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Подсетимо, Роквић је јуче, 1. маја, чуо да се из једне куће пушта песма његовог оца. Прекинуо је своје пешачење и покуцао људима на врата, а данас се слична ситуација догодила.

Он је са пута из друге куће чуо Маринкове песме, а потом је наишао и на људе који су у свом аутомобилу слушали чувену нумеру покојног певача "Ти за љубав ниси рођена".

Никола им је пришао, те попричао мало са њима.

- Ето, Маринко, опет... - поносно и сетно је рекао Роквић.

- Да си нам жив и здрав - истакли су људи, те испратили Николу уз легендарне песме његовог оца.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/јетсет/вести-јетсет/3883646-никола-роквиц-пресао-трецину-пута-стигао-до-последње-дестинације-у-србији-па-се-огласио?галерија=1&реклама=1" таргет="_бланк" рел="ноопенер">телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар