Подлегао притиску?

Здравље му је сада на првом месту. Глумац Кит Харингтон, који је у популарној серији "Игра престола" тумачио лик Џона Снежног већ неко време налази се на рехабилитацији.

Занимљивости 29.05.2019 | 15:53
Подлегао притиску?
"Кит је искористио паузу у свом распореду као прилику да се неко повуче и разреши нека лична питања", наводи се у изјави његовог представника за штампу, преноси И њуз (Енеwс).

Харингтон је, према писању медија, на рехабилитацији око месец дана. Последњи пут је у јавности снимљен средином априла и то на премијери последње сезоне ГоТ у Белфасту. Неколико дана пре тога, био је у Њујорку због гостовања у емисији "Сатурдаy Нигхт Ливе".

Неименовани извор рекао је да је Киту завршетак серије веома тешко пао.

"Схватио је да је то, то. Да је то крај. Био је то пројекат на којем су сви толико труда уложили протеклих година. Помислио је само - шта сад?", рекао је наводно близак пријатељ глумца.

"Његова супруга му пружа велику подршку. Сви око њега желе да се Кит добро одмори. Тренутно му требају само мир и тишина", додао је извор.

У установи у којој се Кит налази, преносе медији, глумац медитира и иде на терапију, те покушава и да се избори са стресом и негативним емоцијама.

На дан емитовања последње епизоде Кит се појавио у једној књижари и кратко разговарао са фановима. Они су тада рекли да је глумац изгледао опуштено и да је пријатељски ћаскао с њима и питао их да ли ће гледати финале ГоТ-а.

Раније ове године, Кит је отворено говорио о завршетку серије, те оценио да је то као кад прочитате књигу.

"Нисте срећни што сте је завршили, зар не? Кад завршите добру књигу сигурно нисте срећни што сте дошли до краја. Осећате тугу због краја јер сте девет година радили на серији. Како год да се заврши серија, били срећни или не због краја, осећате се лоше", рекао је тада Кит.

Обожаваоци серије ипак нису били одушевљени последњом епизодом и јавно су данима на друштвеним мрежама о томе расправљали, а Кит није могао да им не одговори: "одј**ите"

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар