Заплијењено 54 кг марихуане

Службеници црногорске Управе полиције – Станице граничне полиције И Улцињ спријечили су кријумчарење 54,4 килограма марихуане из Републике Албаније у Црну Гору, преко ријеке Бојане.

Регион 22.05.2019 | 09:50
Заплијењено 54 кг марихуане
Поступајући сходно оперативним сазнањима, црногорска је полиција у уторак у мјесту Сутјел у општини Улцињ контролисали комби возило "Опел Мовано" којим је управљао Н.П. (30) из Подгорице.

Прегледом унутрашњости комбија пронађене су и одузете двије веће торбе у којима се налазила биљна материја за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, укупне тежине 54,4 килограма.

Провјером преко Одјељења безбједности Улцињ утврђено је да регистарске ознаке на овом возилу припадају другом возилу. Н. П. је потом лишен слободе, саопштила је црногорска Управа полиције.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је пронађена марихуана прокријумчарена из Албаније у Црну Гору те да је Н. П. дрогу набавио у намјери да је стави у промет.

Н. П. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици због основане сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављање у промет опојних дрога у стицају са кривичним дјелом фалсификовање исправе, док ће пронађена дрога бити упућена Форензичком центру ради вјештачења, стоји у саопштењу.

(Вијести.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јд

22.05.2019 13:13

црна гора је сва у дроги

ОДГОВОРИТЕ