Видео: Лопта у голу, глава у њеним грудима!

Овај снимак поправља расположење навијачима Челсија овог уторка.

Фудбал 23.04.2019 | 18:00
Видео: Лопта у голу, глава у њеним грудима!
Гонзало Игуаин (31) није често прослављао голове ове сезоне, ни јесенас у дресу Милана, ни овог пролећа као нападач Челсија, али када је у понедељак увече добио прилику да се порадује лопти у мрежи Барнлија...

...његова глава завршила је у попрсју једне навијачице "плаваца" из првих редова трибина "Стамфорд бриџа".

Аргентинац је у 14. минуту на асистенцију Сезара Аспиликуете постигао четврти гол у Премијер лиги од јануарског трансфера из Милана (заправо Јувентуса), довео екипу у вођство после раног поготка гостију, обрадовао менаџера Мауриција Сарија, већину од 40.600 људи на стадиону и милионе фанова крај ТВ екрана, а онда се бацио у загрљај раздраганој љубитељки фудбала која га је - фудбалским речником - "дочекала на груди".

Овај снимак прилично је популаран данас међу навијачима Челсија.

Расположење међу "плавцима" покварила је вест о тешкој повреди 18-годишњег Калума Хадсон-Одоија, који ће морати на операцију и дуг опоравак.

Игуаин, бивши нападач Ривер Плате, Реал Мадрида и Наполија, морао је да напусти Јувентус после сензационалног трансфера Кристијана Роналда, па се обрео у Милану на једногодишњој позајмици.

Постигао је шест голова на 17 утакмица код тренера Ђенара Гатуза, али га је чешће иритирао, као и напаћене навијаче "росонера" на празњикавим трибинама "Сан Сира".

Утолико, нико у Милану није ни помишљао да га заустави када је у јануару добио позив од бившег тренера из заједничких дана у Напуљу, Сарија.

Није било једноставно извести његов "пребег" из Италије у Енглеску, утолико што је позајмица између Јувентуса и Милана и даље била на снази, уз подразумеване детаље о исплати његове зараде, али су четири стране на крају пронашле начин и "буцкасти" нападач се придружио бившем учитељу пред крај зимског прелазног рока у Европи.

На 19 утакмица у плавом дресу дао је такође шест голова.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар