Саво: Лука Јовић посједује чуло за давање голова!

„За неколико година Јовић ће бити један од најбољих нападача света“, уверава тренер Партизана.

Фудбал 23.04.2019 | 14:45
Саво: Лука Јовић посједује чуло за давање голова!
Ређају се комплименти на рачун Луке Јовића. Нема ко није похвалио српског нападача из Ајнтрахта, једну од пројектованих звезда предстојећег прелазног рока на европској сцени, а последњи у низу који везе лепе речи на рачун нашег центарфора је Саво Милошевић.

Тренер Партизана, некада и сам голгетер, описао је 21-годишњег првотимца клуба из Франкфурта као фудбалера који ће у блиској будућности израсти у једног од најбољих на планети, на својој позицији.

„Лука је баш, баш, баш, посебан фудбалер. Његова способност за постизање голова је невероватна. Може да поентира из било које позиције, било којим делом тема. Једноставно, има чуло за давање голове. Убица! И то му је природно, с тим је рођен“, похвално ће Милошевић у разговору британски Омниспорт.

Посебно интересантно, Јовић је родом из села Батар, наслоњеног на Јању, одакле је и Саво. Обојица су преко Бијелиње кренули за Београд, један градио каријеру преко Црвене звезде, други преко Партизана. И ко га боље познаје него земљак.

„То што Лука поседује се не тренира, с тим се рађа. Тај осећај или имаш или немаш. За неколико година Јовић ће бити један од најбољих нападача света, уопште не сумњам у то. И даље је дете, а већ показује ствари које су невероватне“.

Ове сезоне укупно 25 голова у свим такмичењима. Од тога 17 у Бундеслиги, где је испред њега само Бајернов Роберт Левандовски. Не чуди зато интересовање највећих шпанских клубова. Дуго је трку водила Барселона, док се пред почетак прелазног рока Реал чини првим фаворитом за његов потпис.

„Без обзира да ли ће у Барселону или Реал Мадрид, представљаће Лука Јовић добро решење за било који од та два великана“, уверава Саво Милошевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јовиц

23.04.2019 13:22

зна за ста вриједи, али ти Саво "0" као тренер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.04.2019 14:40

И велика 0 као човјек

Name

www

23.04.2019 14:10

Саво ста то прицас, редовно пратом Франкфурт и готов редовно га тренер замјењује јер у последње време се не примецује на терену.

ОДГОВОРИТЕ