Партизан враћа Милосављевића из Уникахе!

Кошаркашки клуб Партизан има велике планове за наредну сезону.  Партизан и Драган Милосављевић - близу је! Спортандо пише да би Гаги потписао вишегодишњи уговор са црно-белима у случају доласка.

Кошарка 23.04.2019 | 12:15
Партизан враћа Милосављевића из Уникахе!
Верује се да црно-бели планирају озбиљну реконструкцију тима у нади да би могли да добију вајлд карту за учешће у елитном клупском такмичењу, Евролиги.

Како год било, појачање играчког кадра је најважнији посао, па су тако предузети први кораци и напори како би се обезбедила одрађена појачања.

Верује се да је прва мета црно-белих повратак у клуб бившег играча, Драгана Милосављевића.

Жеља управе је да он потпише вишегодишњи уговор. Милосављевић је последње две сезоне носио дрес Уникахе из Малаге, али сада је спреман да се врати у редове Партизана за који је играо пет година, од 2010. до 2015. године.

Такође, верује се и да би могао да дође Васа Пушица после искуства у НЦАА.

Пушица је каријеру почео у млађим категоријама Партизана пре него што је отишао за Америку.

Две веома битне вести стижу везане за кошаркашки клуб Партизан. Прва - Спортандо пише да црно-бели желе Драгана Милосављевића, вишегодишњег српског репрезентативца, и да су близу да са њим постигну договор после ког би популарни Гаги потписао вишегодишњи уговор, а о интересовању црно-белих за Милосављевића је писао и Телеграф.

Друга вест која је повезана, а такође стиже из Спортанда - Партизан се озбиљно бори за специјалну позивницу Евролиге и у да је уз Дарушафаку најозбиљнији кандидат. Чак се црно-белима даје предност у овом моменту. Само није истакнуто да ли је евентуални долазак Милосављевића утрочно-последично повезан са добијањем специјалне позивнице. Поред Дарушафаке, супарник Партизану ће бити и барем један клуб између Химкија, Уникса и Локомотиве, а видећемо и какав ће бити исход немачког шампионата.

Исти извор истиче да су црно-бели обезбедили приличан буџет за следеће лето, да имају велике планове за следећу сезону и да црно-бели спремају ростер за најјаче европско такмичење - Евролигу.

Милосављевић би био први велики камен предстојећег мозаика Партизана, провео је две године у Уникахи и сада је близу повратка кући у сваком смислу. Навијачи Милосављевића ословљавају са "Гаги капитен" и то довољно говори. Провео је у црно-белом дресу период од 2010. до 2015. године.

Биће то узбудљиво лето за црно-беле! Уколико успеју да се домогну специјалне позивнице, то би значило грађење суштински новог тима, а Милосављевићев долазак би био само почетак.

Очигледно да Партизан ради на добијању специјалне позивнице, има људе на које може да се ослони у тој борби попут Жељка Обрадовића, а чини се да му добро иде за сада. Имају црно-бели на основу чега да траже, али, опет, о томе ће се знати тачније по окончању домаћих првенстава.

Уколико се обе најаве испоставе као тачне, Партизан, Милосављевић и Евролига ће поново бити заједно! Такође, значило би и да ће српска кошарка поново имати два представника у Евролиги, што смо већ имали прилику да гледамо 2013. године.

И то значи да бисмо сада сигурно гледали два вечита дербија у Евролиги. Какав би то спектакл био и како би то све било добро за српску кошарку која ове сезоне није имала ниједног представника...

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар