Филип Стојковић увриједио Црногорце?!

Неки га не желе. . . ! Фудбалски репрезентативац Црне Горе, Филип Стојковић, на мети је одређених навијачких група из Црне Горе због наводног навијања против земље чији је репрезентативац.

Фудбал 17.04.2019 | 09:15
Филип Стојковић увриједио Црногорце?!
Фудбалер Црвене звезде и црногорски репрезентативац Филип Стојковић бодрио је црвено-беле у "Пиониру" против Будућности у другој утакмици финалне серије кошаркашке АБА лиге.  

И ту није ништа спорно, јер је 26-годишњи бек од малена навијач Звезде.

Међутим, подгорчке "Дневне новине" јављају да су одређене навијачке групе из Црне Горе наводно виделе Стојковића - а ваљда постоје и снимци, који не откривају све јасно, како скандира погрдно на рачун Црне Горе у дворани “Александар Николић”, где су се у недељу увече могли чути повици упућени гостима попут “Шиптари”, “усташе”... 

Навијачи “храбрих сокола”, наводно, спремају врућ дочек Стојковићу на утакмици са селекцијом такозваног Косова под Горицом, која се игра 7. јуна 2019, у 3. колу квалификација за Европско првенство 2020. Ако уопште буде навијача, јер ФСЦГ чека казну УЕФА због расистичких испада на утакмици са Енглеском.

"Дневне новине" додају да је са свим тим упознат селектор Љубиша Тумбаковић и Фудбалски  савез Црне Горе. 

Селектор долази у Подгорицу за викенд да гледа једну утакмицу црногорског фудбалског првенства, а пре тога ће се састати са председником Дејаном Савићевићем и генералним секретаром Момиром Ђурђевцем како би видео и сазнао да ли "случај Стојковић" уопште постоји и, ако постоји, какве би санкције репрезентативац Црне Горе из Ћуприје могао да сноси.

Јасно је да је Стојковић потезом, ако га је било, увредио народ репрезентације за коју игра, истиче се у подгорчким новинама.

Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар