Звезда утјерала половину дуга за Пешића!

Чека се још 800. 000! Касни и Ал Хилал!

Фудбал 16.04.2019 | 20:15
Звезда утјерала половину дуга за Пешића!
Ове зиме су се клубови из Саудијске Арабије разметали милионима, обрали трансфер рекорде, али у Црвеној звезди вероватно неће желети да у блиској будућности сарађују са клубовима из те земље. Српски шампион и даље муку мучи са Ал Итихадом око исплате рате за Александра Пешића, пошто је клуб из Џеде пробио све рокове.

Црвена звезда је крајем фебруара требало да добије 1,5 милиона евра на име рате за трансфер који је одрађен прошле зиме. Међутим, Ал Итихад је оклевао, Црвена звезда је најавила покретање судског поступка пред ФИФА... Могуће је дај податак застрашио људе из Ал Итихада, који су прошле недеље уплатили Црвеној звезди око половину рате. На рачун клуба са Маракане је легло 800.000 долара (700.000 евра), што је олакшало Звездино пословање.

Ипак, на Маракани не седе скрштених руку. Надају се да ће ускоро утерати и другу половину Ал Итихадовог дуга. Дакле, чека се још 800.000 евра од Пешићевог трансфера.

На Маракани се надају да ће дугове ускоро измирити и други клуб из Саудијске Арабије. Реч је о Ал Хилалу који је ове зиме купио Милоша Дегенека за 3,6 милиона евра.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјуро Каћ

17.04.2019 06:34

ТО ШТО ОДРАДИ ЦРНОГОРЧИНЕ ТЕРЗИЋ ЗВИЈЕЗДАН И БОЖОВИЋ РАДОЈИЦА ПОШТЕНО , НЕМА ШТА , ПОЛА СЕБИ ПОЛА ШАРЦУ , ТЈ . МИЛУ ДЈУКАНУ . А У ЗВЕЗДИ НЕМА ШАМПОНА И ТОАЛЕТ ПАПИРА , УЖАС , ИГРАЧИ ЗАРАЖЕНИ ......ПОШТЕНИ ЦРНОГОРЦИ !?!?!?

ОДГОВОРИТЕ